Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismamák, ti hogy...

6 hetes kismamák, ti hogy érzitek most magatokat?

Figyelt kérdés
Milyen tüneteitek vannak? :)

ma 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmilyen tünet nincs.
ma 15:50
 2/9 anonim ***** válasza:
5 hét 5 nap: fáradtság, iszonyú éhségérzet, mindjárt megjön érzés, kis fejfájás, puffadás alig-alig ritkán. Te hogy vagy?
ma 16:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Szarul. Napi 5-7 alkalommal hanyok. De masodik baba, az elsovel 12. hetig tartott, szoval jo esetben nem maradok igy, csak ez vigasztal. :D
ma 16:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Én holnap töltöm a 6. hetet. Fáradtság van nekem is, többször kell ennem mert vagy feljön a savam,vagy elszédülök. Ma pedig elkezdett fájni a derekam bal oldalt. Ja és a melleim nagyon fájnak és nagyobbak lettek. De alig hittem a pozitiv tesztet,mert nem volt tünetem,csak utána pár nap múlva kezdődtek :)

Lelkileg hogy vagytok?

Mikor mentek orvoshoz?

ma 16:33
 5/9 anonim ***** válasza:

6+5 sokat jön a savam, puffadok, éhes vagyok. Kb ennyi. Néha feszül, húzódik az alhasam.

Lelkileg ki vagyok. Nem merem/tudom beleélni magam mert már volt vetélésem, kémiaik is. Meglátjuk most mi lesz.

ma 16:41
 6/9 A kérdező kommentje:

3-mas, sajnálom, már én is félek előre melyik nap mit tartogat, félek hogy egyik reggel úgy kelek hogy mehetek hányni :D

5-ös, nagyon sajnálom, remélem minden rendben lesz veletek, meg tudom érteni. Nekem is volt több kémia, és másfél évet vártunk rá, szóval elég nagy félelem van bennem emiatt, hogy ott maradjon és minden rendben legyen. Ráadásul 2 betegségem is van, ami miatt ijesztgettek az orvosok, hogy vetélés lehet a vége, de remélem kezelés alatt tartva nem okoz rosszat.

ma 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
2-es vagyok: Én február 19-én megyek dokihoz, remélhetőleg lesz szívhang akkorra már:) Sajnos nekem is volt már egy vetélésem ès ahhoz képest sokkal kevesebb a tünetem, ezért is izgulok, de nyilván nem ezen múlik:) Aggódom, de valamiért jobb megérzésem van mint legutóbb;)
ma 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:
5ös vagyok. Nekem is jobb megérzésem van most. Én kedden megyek dokihoz. Már nagyon várok
ma 17:07
 9/9 A kérdező kommentje:

szorítok mindenkinek, hogy minden rendben legyen :) ha gondoljátok majd írjatok utána, mi volt a dokinál.Vagy még előtte is, ha van újabb tünet vagy izgultok.

Én már voltam pár napja a betegségek miatt, hogy ránézzen a leletekre, és akkor láttuk a picit is, de még természetesen nem volt szívhang. 19.-én megyek vissza én is :) lassan telnek a napok addig :D

ma 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!