Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szúró hasi fájdalom,sugárzik...

Szúró hasi fájdalom,sugárzik ritkán a combomba,6 hetes vagyok. Enyhe görcs van mellé. Doki szerint ez normális,de én úgy érzem nem az! Hasonló történt veletek?

Figyelt kérdés
Méhenkívüli kizárva.

tegnapelőtt 07:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem ez lehet esetleg nálad is? Mert akkor rendben van. Magnéziumot szedsz?

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

tegnapelőtt 07:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Szedek magnéziumot,emelt adagban. Mozgásra igen, kissé rosszabb,de nagyon ijesztő. Derékfájás dukál mellé. Mint ha lesugározna "oda".
tegnapelőtt 07:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen minden terhességnél, ahová kisugárzott a combomba ott lett végül egy vastagabb visszér. Lehet, hogy nincs összefüggés, azért figyeld magad.
tegnapelőtt 09:28
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Doki szerint ez normális,de én úgy érzem nem az!

Ezért a gyakorin akarod azt hallani hogy meg fogsz halni, mert a dokinak nem hiszel. Gratulálok.

Tök normális, msjd kezd nőni a méh, myulnak a szalagok, belerúg a baba a gerincvelődbe( tudom!), higgy a dokinal.

tegnapelőtt 09:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked is a kommentedhez! Mutasd meg légyszives hol írtam azt, hogy a gyakorin szeretném "hallani" hogy megfogok halni! :D

A kérdésem pedig az volt történt -e már hasonló valakivel! :D Miért kéne hinnem a dokinak,mikor a legtöbb félvállról veszi? Inkább olvasom el mások történeteit,kivel mi történt ilyenkor. Remélem nem haragszol meg miatta! :D

tegnapelőtt 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

5

Itt:

Doki szerint ez normális,de én úgy érzem nem az

Akkor legyél te a doktorprofesszor aggyunktus😏

Amúgy tökmindegy kivel mi történt, attól veled még történhet másképp és az orvos lát.

Ha nem bízol benne, menj másikhoz, de az hogy neki elment a babája, neki meg nem és mindkettő görcsölt, nem sokat fog segíteni.

tegnapelőtt 16:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha az lennék nem tettem volna ide fel a kérdést! Bár még mindig nem értem, miért probléma,ha érdeklődöm más is járt-e így, és ha igen miket tapasztalt. Ha pedig nem tudsz valami értelmeset ide írni,akkor minek írsz?
tegnapelőtt 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!