Szúró hasi fájdalom,sugárzik ritkán a combomba,6 hetes vagyok. Enyhe görcs van mellé. Doki szerint ez normális,de én úgy érzem nem az! Hasonló történt veletek?
Szia! Nem ez lehet esetleg nálad is? Mert akkor rendben van. Magnéziumot szedsz?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Doki szerint ez normális,de én úgy érzem nem az!
Ezért a gyakorin akarod azt hallani hogy meg fogsz halni, mert a dokinak nem hiszel. Gratulálok.
Tök normális, msjd kezd nőni a méh, myulnak a szalagok, belerúg a baba a gerincvelődbe( tudom!), higgy a dokinal.
Gratulálok neked is a kommentedhez! Mutasd meg légyszives hol írtam azt, hogy a gyakorin szeretném "hallani" hogy megfogok halni! :D
A kérdésem pedig az volt történt -e már hasonló valakivel! :D Miért kéne hinnem a dokinak,mikor a legtöbb félvállról veszi? Inkább olvasom el mások történeteit,kivel mi történt ilyenkor. Remélem nem haragszol meg miatta! :D
5
Itt:
Doki szerint ez normális,de én úgy érzem nem az
Akkor legyél te a doktorprofesszor aggyunktus😏
Amúgy tökmindegy kivel mi történt, attól veled még történhet másképp és az orvos lát.
Ha nem bízol benne, menj másikhoz, de az hogy neki elment a babája, neki meg nem és mindkettő görcsölt, nem sokat fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!