Második terhességnél mennyire törvényszerű a has szurkálás? Úgy emlékszem az első terhességem alatt többször volt, bár még csak 8 hetes leszek holnap és ritkán érzem ezt a szurkálást.
Köszi megmondó kapitány 🙂 mivel egy terhességem volt eddig, így nem sok összehasonlítási alapom van. De, ha te mindent tudsz,akkor miért vagy ezen az oldalon?
Köszi a semmit.
Felvilágosítani a hozzád hasonlókat 😉
Ha egy terhességed volt eddig, akkor épp elég összehasonlítási alapod van. Feltételezem az első terhességed során igyekeztél tájékozódni, a netes fórumok meg másról sem szólnak, csak hogy az ilyen túlaggódókat nyugtatgatjuk. Szóval erre vonatkozó infót már találhattál volna bőven...
Ekkora ostobaságot 3as válaszoló....annyira bele akarsz kötni szegénybe...és csak magaddal tolsz ki. A szurkalodas megy...
"Ha egy terhességed volt eddig, akkor épp elég összehasonlítási alapod van" XD inkább nem írtam volna a helyedben.
Uristen elso te mekkora egy ontelt gyoker vagy…. Rettenet.
Kedves valaszolo en is 8 hetes vagyok a 2.babammal es nekem is szurkal neha:) sztem normalis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!