Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasszurkálás a terhességen...

Hasszurkálás a terhességen kívül mitől lehet még?

Figyelt kérdés

A menzeszemet júni 10-től 15-ig letudtam.De azóta is szurkál a méhembe,amióta letudtam a menzimet még talán többet is mint előtte. Felfázva nem vagyok mert nem szúr/fáj amikor pisilek ill. nem is kell sokat pisilnem sem.A szurkáláson kívül még mensis görcseim is vannak és néha feszül a hasamalja.

Menzesz után ilyet még sohasem tapasztaltam!! Nem tudom mi lehet ez?!

2017. jún. 19. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Valami kis gyulladás lehet. Folyás nincs?
2017. jún. 19. 23:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem nincs semmi.
2017. jún. 19. 23:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Pedig ez max gyulladás miatt lehet... ha nem múlik felkeresnék egy dokit :S

Illetve terhesség... tesztet nem csinálsz? Tudom megjött, de sose lehet tudni :S

2017. jún. 20. 06:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves 3#-as:

10-14-ig letudtam a mensimet (elírtam a kérdésnél) és 15-én teszteltem egy negatívat.Azóta is szurkál a hasam,görcsölgetek,szédikézek néha,meg olyan fura gyengeség van rajtam minden nap :/

A hőmet ma ébredéskor nyelv alatt megmértem,36 volt csak,így szerintem felesleges a teszt mert ha terhes volnék magasabbnak kellene lennie.

2017. jún. 20. 08:55
 5/5 Arya93 ***** válasza:
Kedves kérdező! Lehet tudni mi okozta a hasszurkát?
2021. ápr. 28. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!