Hasszurkálás és szex az 1. trimeszter idején?
Élnél házaséltet a pároddal, ha szurkálna, húzódna a hasad az első trimeszterben?
Más gond nincs, az ultrahangon mindent rendben találtak (még az elején vagyok, a 6. hétben). Az orvos nem mondta külön, hogy nem lehet együtt lenni, igaz, nem is kérdeztem rá. Ma reggel úgy éreztem, hogy jó lenne, és rá pár órával kezdődött ez a hasszurkálás. Eddig csak enyhe, teljes alsóhasat érintő húzódást éreztem, és az másmilyen volt. Ez a szurkálás inkább olyasmi, mint erősebb tünetű ovulációs szurkálás. Rövid ideig tart, de elég sűrűn tapasztalom ma.
Ti így be mernétek vállalni egy újabb együttlétet, vagy inkább várnátok még a 12. hétig?
nekem is sokszor fáj a hasam itt ott.
de én azt hallottam hogy ha bármilyen fájdalom van akkor mellőzd a szexet, ha nincs akkor lehet, de ha van abba kell hagyni, vagy el se kezdeni.
Köszi, hogy leírtátok ezeket.
4-es, én is nyugodt akarok lenni, viszont a válaszod még inkább megerősített abban, hogy most legalább a 12. hétig várjak, mert ha előfordulna pecsételés, akár érelpattanás, akár más miatt, hát azt tuti nem viselném túl jól, én az a tipikus "nyugodt" típus vagyok:D
5-ös, olvastam én is ilyet, hogyha görcsölés, fájdalom van, akkor abba kell hagyni, ehhez mondjuk tartottuk is magunkat, de mára már nincs hasszurkálás, úgyhogy gyanítom, hogy a tegnap reggeli légyottnak köze lehetett az egésznapos hasszurkáláshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!