Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem kívánom a szexet...

Miért nem kívánom a szexet terhesen? Változhat ez még?

Figyelt kérdés
Most vagyok a 2. trimeszter végén, és egyszerűen nem kívánom a szexet. Mindenkitől azt hallom, hogy terhesen a szex sokkal jobb, de nekem nem. Ha eljutunk odáig, nekem fáj, szűk, miért? Pedig gondolatban és álomkban gyakran jelen van, lelkileg minden oké, de a testemen van egy "senki ne érjen hozzám" gát. Volt valaki így?

2012. máj. 29. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Én pontosan úgy vagyok vele mint te. A 2. trimeszter első felében minden rendben volt de mostanra.... Szerintem magától helyrejön majd a dolog a hormonok okozzák.

27hkm

2012. máj. 29. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
mert a terhesség nem a szexről szól. a tested pontosan tudja mi kell most neki és a babának. ennyi :) ne erőltesd,és próbáld megértetni ezt a pároddal is. én 20 hetes vagyok,eddig majd megőrültem,de 1 hete semmit sem érzek,vagyis nem érzek vágyat. ha visszajön jó,ha nem az sem baj
2012. máj. 29. 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia. Az első terhességemnél, egyszersem kívántam a páromat, ha szexeltünk is, soha nem volt orgazmusom. Soha terhesség alatt. Most a második babánkat várom, és ugyan ez a helyzet. Én ahogy már nem szoptattam, majd csak akkor kezdett visszajönni a vágy a párom után, addig nem. Idegesített, ha megfogta a mellemet, ha jött belőle egy kis tej, szóval rémálom!
2012. máj. 29. 10:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! En 9 hetes vagyok,es meg egyszer sem voltunk egyutt a peteeresem ota,ami mar 7 hete volt ugye:)) egyszeruen nem kivanom! A parom megert,kenyeztetem mashogy,de nem akarja a testem,higy higzam erjen ugy :)) en remelem,higy elmulik,mert majd' egy ev szex nelkul kicsit durva :))) szoval nalunk is ez a helyzet :/
2012. máj. 29. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Én most vagyok a 15. hétben, mindenhol azt olvasom ilyenkor kívánja az ember a sexet a legjobban, de én veletek együtt másképpen érzek.Nem tud felizgatni a párom,bármit teszünk,már olyan kellemetlen!Engem nagyon zavar.Mondjuk elötte sem voltam sexmániás,de ez a havi egy alkalom kb.nem normális.A párom megértő meg igyekszik de van, hogy ahhoz sincs kedvem, hogy neki örömet okozzak.Ti tudjátok milyen nemű lesz a pici, mert hallottam olyat, ha kisfiú akkor nem kívánod a sexet?! Nem tudom igaz-e,én még nem tudom a nemét!
2012. máj. 29. 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:

csatlakozom :)

mi mindjárt 20 hetesek vagyunk. kezdetben még voltunk együtt hetente, de néhány hete semmi, és őszintén még arra is nehezen veszem rá magam, hogy én kényeztessem...:(

megért meg minden, engem zavar, mert nem akarom hogy ez állandósuljon és probémát okozzon...régen egy hosszú kapcsolatomban pont így távolodtunk el, hogy egyre kevesebbet szexeltünk...modnjuk ott a sok munka volt a problémaforrás...

bízom benne hogy ez rendeződik, de jelenleg egyáltalán nem érdekel..:)

2012. máj. 29. 16:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok, jó tudni, hogy más is van ezzel így. Nekem a 12. hétig nem nagyon lehetett, mert vérezgettem. Azóta tök jól vagyok, csak a vágy hunyt ki, remélhetőleg nem örökre ;-)
2012. máj. 29. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!