Mennyit lehet terhesen takaritani? 32 hetes kismama
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 22:09
1/5 anonim válasza:
amig jol esik, mig nem kemenyedik a hasad, mig el nem faradsz. ezt csak te tudhatod, nincs ra szabaly. tudod, volt aki kapakasbol ment szulni, van aki vegigfekszi a kilenc honapot, ezt neked kell erezned.
2/5 anonim válasza:
Én ugyanannyit takarírok, mint előtte. Elég aktív vok, 2, baba, jó a közérzetem.
3/5 anonim válasza:
Én ugyanannyit takarítottam!
Heti egy nagyobb takarítás, heti kétszer porszívóztam és felmostam!
4/5 anonim válasza:
Hát pontosan ugyanannyit, mint előtte. Illetve többet - átépítettük a lakást, 30-32 hetes voltam, mikor elkészült. Ha semmi bajod, akkor mindent csinálhatsz. Én megőrültem volna, ha csak ülök, makkegészségesen.
5/5 anonim válasza:
én még csak 25 hetes vagyok, most költöztünk (1 hónapja) házikóba és hagytuk ott az albit. viszont a férjem minden hétköznap dolgozik, így csak mostanra jutottunk el oda, hogy kitakarítsuk. egész délelőtt itthon pakoltam, mostam, porszívóztam, utána ott.. szintén pakoltam, emeltem, sikáltam, stb (persze emelgetés bizonyos kereteken belül), na de lényeg a lényeg, hogy úgy, de úgy megfájdult a derekam és a talpaim, hogy este ki akartam kelni az ágyból, hogy megyek pisilni és szó szerint nem tudtam lábra állni. úgyhogy ez már sok volt, az egész napos állás és takarítás, viszont hetente egyszer itthon én is mindent megcsinálok, mert muszáj. nem kell sietni, nem kell megszakadni, ha 2 óra alatt végzek egy szobával, az sem érdekel. ráérek/ráérünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!