Paranoiás kismama?
Figyelt kérdés
Van,aki szintén pánikolt és ki akar purcanni várandóssága alatt? Ti nem tartottatok az eddig fogyasztott ételek hatásaitól a babára?Esetleg nem ijedtetek meg ha kiütés jelent meg a testeteken és nem tudtátok mi okozza? Próbálok normálisan gondolkodni és felfogni a dolgokat,de nyugtassatok meg,hogy más kismama is volt ilyen állapotban terhessége alatt?2012. máj. 28. 19:12
2/5 andi-bgr válasza:
Nyugi! Én a harmadik gyerekkel voltam így! Mindentől féltem, mindent beképzeltem magamnak! Amikor úgy keltem fel, hogy csalánkiütést kaptam, azt hittem végem van! Mindentől paráztam! Pedig a 3. gyerekkel már profinak kellett volna lennem!
3/5 anonim válasza:
Én nem vagyok paramami :) Egyszerüen élvezni kell a terhességet, és ha a doki szerint minden oké nem kell gondokat keresgélni.
Sokan nagyon túlparázzák a terhességet, meg a gyereknevelést is pedig jobb a nyugalom :)
26hkm
4/5 anonim válasza:
Nekem annyi, de annyi gondom, bajom volt a terhesség alatt, hogy szabályosan végig stresszeltem, idegeskedtem, bőgtem az egészet. A gyerek okozott mindegyik közül a legkevesebb gondot... mégis itt vagyunk, egészségesebbek nem is lehetnénk. Vagyis szerettem volna a terhességemre koncentrálni, de nem lehetett. mégis kihordtam a babát, és olyan hamar elment az a 9 hónap, mintha csak egy nap lett volna. nem tudtam odafigyelni sajnos magunkra. a vérképem mégis iskolapélda volt mindig, sehol egy csillag. nem kell túlidegeskedni. A babák nagyon szivósak. Növekszik, rendben van, ha izgulsz, ha nem. de jobb ha nem :).. Ők nagyon jól érzik magukat odabent, boldogabbak és jobbkedvűek mint valaha lesznek. Nekik minden csupa csoda. Ez vidámitson téged is. Egyél szinesen. minél több szint lenyelsz, annál szebb a világ a babádnak. képzeld úgy el a pocakodat, mint egy belső festővásznat és mindennap azt festesz rá a babádnak, amit szeretnél neki adni, megmutatni. spenót, sóska, cékla, gyümölcsök, hal, fehér hús, magok, gesztenye, friss saláta, hüvelyesek ha birod, akácméz, joghurt, igy néz ki a festékpalettád :). mennyei izek!!
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és ezt a sok kedves szót! Megpróbálok egészségesen táplálkozni és nem beparázni mindentől:)
2012. máj. 29. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!