Hasszúrkálás görcs nélkül tényleg nem normális?
Figyelt kérdés
Azt gondoltam,hogy ezek a mindjárt megjön érzések normálisak...4 hetes terhes vagyok (legalábbis nagyon remélem). Pénteken felhívtam az orvosomat hogy pozitívat tesztelek szerda óta(erősödik-már majdnem ugyanolyan mint a kontroll), mert már az 53.cn-on vagyok és nem tudom normálisan tud-e így alakulni a terhességem.
Mondtam neki hogy 4-5 napja hasszúrkálást érzek,mintha tűvel döfködnének,ami nekem menzesz előtt 1(!!) nappal már érezhető volt mindíg. De mostmár 5.napja van.
Szedek magnéziumot.
Most aztmondta hogy egyáltalán nem jó és valószíneg cisztám van és nem babám (jelzem újra,telefonon beszéltünk).
Érdekelnének tapasztalatok a hasszúrkával kapcsolatban.
2016. jún. 4. 21:54
1/4 A kérdező kommentje:
A 4 hetes terhességet onnan gondolom,hogy mérek hőt. Szerdára nem vártam elviegben. 13 napos a luteálisom. 36.4 volt ovuig a hőm majd 36.9-37. Ebből következtettem. Tehát ha úgy vesszük,ovu után vagyok 16nappal.
2016. jún. 4. 21:56
2/4 anonim válasza:
Nekem is szúrkált a hasam az elején. Nyúlnak a szalagok. De ha a doki mást mond, érdemes egy uh-ra elmenni. 5. Héten már látszik a petezsák.
3/4 anonim válasza:
Azért fontos, hogy ne stresszeld magad előre. ELVILEG minden egyhe görxs, szúrka normális LEHET addig, míg közelébe sem ér a mensis fájdalmaknak. Jövő héten jó lenne elmenned nőgyógyászhoz, ahol van jó UH, hogy megnézhessék mi van, és kizárhassák a méhen kívülit is. UH nélküli vizsgálat is segíthet a dokinak, a mehszáj színe, a méh tapintásos vizsgálata is ad infót. Ezek másak ciszta és terhesség esetében is.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen megyek orvoshoz persze,csak keresek másikat. Már rég megkellett volna tennem,tavaly cisztákat diagnosztizált,közben méhen kívüli terhességem volt. Végső stádiumban kerültem korházba mentővel. Nem gondoltam volna hogy már megint cisztákkal jön.
2016. jún. 5. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!