19. Héten erősen kellene éreznem a baba mozgását? Nálam még semmi határozott rúgás, csak ritkán simogató érzés. Nem baj ez?
Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 20:16
1/8 anonim válasza:
Nekem is csak ennyi volt. Most 21 hetesen határozottan érzem. Pedig elől fekvő lepényem van.
2/8 anonim válasza:
Nem kell még, ne aggódj. Én pl. az elsővel eleve csak a 20. hét után kezdtem érezni és csak később éreztem erősebben. Most a másodikat korábban éreztem már és a 22. héten már néha fáj is, de szerintem ez sincs mindenkinél.
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem a 3. Lesz
2023. febr. 22. 21:06
4/8 anonim válasza:
A 20. héten kezdett csak gyanús lenni hogy mintha a baba lenne a buborékolás. A 19. Héten semmit nem éreztem.
5/8 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes, nekem is 3. baba. Az első kettőt már a 15. héttől éreztem rendszeresen. Öt most egyszer éreztem a 17. héten és utána 1 hétig semmi. Igazából a 18. hét óta érzem rendszeresen. Azóta naponta többször, már állva is, elég határozottan. Én is kicsit be voltam ijedve, hogy miért csak ilyen későn, de védőnő nyugtatott, hogy a legtöbb kismama 19-20 hetesen érzi először.
6/8 anonim válasza:
21. hétig teljesen normális ha nem érzed erősen
7/8 anonim válasza:
Nekem nagyon érdekes. 12. Héttől már éreztem rendesen. A 19. Héttől azonban nagyon ritkán csak. Már a 26.héten vagyok, de sokkal kevesebbszer érzem, mint pl az elején. Igaz, ezek a mozgások már erőteljesek. A babával minden rendben, csak mellső falon van, doki szerint ezért érzem kevésbé. Az viszont furi, hogy az elején mindennap éreztem, most meg alig pár naponta max 1x.
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, valóban érdekes. Mára már 30. Héten járok, most sem egy focista, de már sokat és erősen rugdos...
2023. máj. 8. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!