Milyen problémát okoz az, ha sokat simogatom a hasam?
Ezt mègis hol a csudiban olvastad?
Elèg nagy butaság!
Igen, elkényeztetett lesz a baba, és különben is megnyomod a fejét és nem lesz normális. Ja, még egy, ha tükörbe nézel, akkor néma lesz a gyereked. És lehetőleg tegyél a hasadra egy zsebkendot, es figyeld meg hogyan veszed le a hasadrol a zsebkendőt, mert az mondja meg, hogy fiú lesz vagy lány (ultrahang? az meg mi...?). És el ne felejtsem, ne egyél sárgarépát, mert attól meg besárgul a baba.
Mindjárt felhívom a nagymamámat, hogy mondjon még ilyen marhaságokat, ha te erre vagy vevő :)
A pocaksimogatast annak nem ajánlják,aki túlzottan keményedik,mivel ez is azt okozhat.
Ha problémamentes a terhesseged,akkor addig simogatod,amig jol esik.😊
Napersze! Pocaksimitol mehosszehuzodas!!! Ezt a baromsagot! Nem a hozzaszolokra ertem akik ezt leirtak, hanem akik ezt elultetik a koztudatban! Es mivel orvosok, szakemberek nyilatkozzak el is hisszuk. Marmint en nem, tudom, hogy nem igy van. Persze mindenki annak tulajdonit jelentoseget es abban hisz amiben raciot lat. Kerdezo, nem ettol lesz a babanak baja. Ez orbitalis butasag, a nepbutitas netovabbja.
Nyugodtan lehet lepontozni barkinek legalabb latom mennyi sotet embert sikerult kitermelnie a mai tarsadalomnak.
Nekem is a doki mondta,mikor meglátta,hogy megsimogattam a hasam,illetve csak kb rátettem a kezem.Azt mondta ez összehúzódást okozhat és hogy szülés alatt is,amikor a tolófájások vannak és nem jön ki hamar a baba,akkor ezzel segítenek pluszba rá méhösszehúzódást kiváltani.
De ezt szerintem mindeki maga érzi,hogy ha a simitől keményedik,akkor hagyja abba ilyen egyszerű😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!