Szedett valaki terhesség végéig magnéziumot? Okozott-e problémát a szülésnél?
Kb. 38.hétig magnesi citrii-t (vagy h írják) napi 2x1 v. 3x1
Kerek 41.héten magától indult
Amugy 36.-nél tovább tényleg nem ajánlott
Baràtnőm orvosànak egyértelmű volt,hogy a 36. héttől csökkenteni kell az adagot és a 38.hétig abbahagyni csak ezt nem mondta a baràtnőmnek.
Szegény egyszercsak megkérdezte tőlem a 41.héten,hogy biztos szedje még?... Na akkor sopànkodtunk egyet és 1 hét múlva szült.
Én a 37. héten hagytam abba, nagy dózisban szedtem koraszülés veszélye miatt(kb mindenfélét magnosolv, magnerot, pezsgőtabletta egész nap folyamatosan kellett szednem) egy hét múlva szültem.
De van akire jobban hat van akinek alig. Az meg hogy ha nem szedte volna a baràtnőm vagy én tovàbb szedem... Sose derül ki,hogy mi lett volna,ha...
Első gyerek MagneB6 2-3x1 Végig szedtem 40+2re indult magától.
Második gyerek Magnerot 3x2,később 3x1.35 hetesen abbahagytam és 41 héten indult spontán.
Orvosom szerint lehet végig szedni,ha megindul a szülés nem fogja visszatartani
Magnosolvból szedtem napi 1-2 tasakkal a 37. hét végéig, 38+4-en szültem.
Nálam szó nem volt arról, hogy koraszülés fenyegetne, abba is akartam hagyni a 36. hét táján, de Mg nélkül pokoli lábikragörcs kínzott.
A jóslóim a 36. héten kezdődtek, azt már semennyi mg nem tudta elnyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!