Van ez a csúcs hasmenéses vírus mostanában. Ez okozhat problémát a terhesség alatt?
Én tegnapelőtt éjszaka kelltem fel arra hogy nagyon hányingerem van. Hánytam az éjszaka rendesen. Aztán tegnap a hasam fájt egész nap. Enni nem tudtam. Vízet ittam mert minden más kijött. Ma már jobban vagyok szerencsére. Azt mondják 1 nap alatt át megy az emberen de max 2 nap.
Bajom nekem sem lett a baba is jól van.
34 hkm
Reméljük nem lesz baj, azért beszélj az orvossal. Minket durván elkapott, n az egész család a fertőzőn fekszik. Férjemnek 3 napja hasmenése van és hány folyamatosan. Több mint 20 palack infúzió lefolyt neki, lazasak voktunk, semmit nem tudtak kimutatni. És etelmergezes nem lehet, mert semmit nem ettünk mindannyian. Úgyhogy beszélj dokival, ne intézd el ennyivel, hogy egy nap alatt atmegy rajtad. Én pl három óra alatt eljutottam oda, hogy félrebeszéltem, vérnyomásom a padlón, pulzus az egekben, EKG elszállt, laborom katasztrofális. És körülöttünk mindenkin átment egy nap alatt, mi meg szívunk vele.
Jobbulast és remélem semmi gond nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!