LH csúcs milyen hamar esik le?
Tegnap este csináltam LH tesztet, Clearblue-val és "olcsóval". Azért vettem CB-t is, mert sose tudtam eldönteni igazán, hogy mikor pozitív, ez meg mosolyog és pont :)
Az olcsóra azt mondtam volna hogy talán pozi, a CB nem mosolygott. Kivettem a kazettát és nem is tudtam eldönteni, hogy melyik a teszt csík és melyik a kontroll, mert szinte tök egyforma volt. Nem értettem, mert múlt hónapban ilyenre már mosolygott.
Reggel csináltam megint mindegyikből egyet. Talán ici-picit tényleg erősebb, de nem számottevően, a CB mosolygott is.
Ha hajnalban volt peteérésem (mert azt mondják hajnalban van), akkor létezik, hogy reggel 7-kor pozit mutat a teszt? Ezért érdekel, hogy milyen hamar esik le az LH szint?
Est
En arra gondolok, hogy nem most volt peteeresed hajnalban, hanem ezutan lesz.
Csinalj meg egy tesztet ma napkozben, vagy inkabb kora este.
Persze, csinálok este.
Csak arra gondoltam, hogy az ovu után mindjárt leesik-e, vagy mondjuk csak 8-10 óra múlva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!