Normális, hogy minden nap azon izgulok, hogy minden rendben van-e a babával? Már reggel ébredés után az első gondolatom, hogy nincs e baja, él e. Minden nap többször símogatom a hasam, hogy nő-e.
Nekem is így telik minden napom. Amikor nem mozog, akkor rossz dolgokra gondolok, szorongok. Szerintem teljesen normális.
34hkm.
Szia!
Én is így vagyok:D Tavaly volt egy vetélésem még a 6. hét előtt, de műszeres befejezés kellett. Most 10 hetes vagyok és ugyanígy vagyok, mint te:D Férjem szokta mondani, hogy ezzel az izgulással ártok, szóval legyek kedves nyugodtan kihordani a gyerekünket:D
Nekem is 2 vetelesem volt,es ma lettem 20 hetes vegre!:) En most kezdek el aggodalmaskodni,pedig tudom hogy ilyenkor meg nem mozoghat mindennap..De olyan megnyugtato erzes amikor mozog!:)
Az elejen a 6.heten en is bevereztem,nem lattak hogy mi a gond,aztan a 13. es 15.heten is barnaztam.Igen,akkor megijedtunk,de nem szabad stresszelni!En is pozitivan allok hozza (probalok mert muszaj!:) ).Jo babavarast!:)
Persze hogy normàlis,hiszen a kis babàd èletèröl van szó.
DE muszàj pozitivan gondolkodnod,simogasd,beszèlj hozzà ezt ök màr megèrzik,ès nekik is sokkal jobb ha nyugodt boldog az anyuci ès tudja hogy nagyon vàrjàk idekint :) Nagyon sajnàlom a veszteséged, de nàla csak a jòra gondolj mert bevonzod a rosszat.
Boldog baba vàràst jò egèszsèget.
36+3 hetes km és egy kisfiù anyukàja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!