Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismamák, ti hogy...

6 hetes kismamák, ti hogy érzitek most magatokat?

Figyelt kérdés
Milyen tüneteitek vannak? :)

febr. 8. 15:43
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
11-es voltam, az lemaradt.
febr. 23. 07:33
 32/40 A kérdező kommentje:

Igen, a b6ot szedem én is.

En is annak mertem csak elmondani,akinek azt is elmerném,ha baj van :) Meg a rosszra se akarok mindig gondolni,kicsit jó megélni már ezt másokkal,mert ilyenkor aggódik nagyon az ember, a család pedig rápörget a babavárás szép részeire is,mert nagyon be vannak zsongva :D

febr. 23. 08:14
 33/40 A kérdező kommentje:
Én a teljeskiőrlésü dolgokat nem tudom megenni. Pedig előtte azokat ettem,de a tk tészta ha fő, nem bírok meglenni a konyhában sem, de a kenyér sem csúszik,sem a korpovit keksz. Szerettem volna jól étkezni,de nagyon nehéz . Így inkább azon vagyok,hogy egyáltalán meg tudjak valamit enni. Tegnap sem bírtam főtt ételt enni,egész nap melegszendvics és joghurt csúszott le, de este már majdnem kihánytam a joghurtot is. Zöldséget én sem ettem azóta, alma ,narancs és szőlö ami jól esik néha.:)
febr. 23. 08:21
 34/40 anonim ***** válasza:

Közben felfedeztem, hogy van itthon Emetix tablettám, ami terhességi hanyingerre is jó:) b6 és gyömbér van benne igazából, napi max 8-at lehet beszedni 4 óránként. Nekem enyhíti egy kicsit a dolgokat, úgyhogy most kicsit reménykedem. Amit ki akarok próbálni az a jégkocka, citrom és enyhe sós víz.

A munkahelyemen 12.heti uh után szeretném elmondani mindenképp ( a kolléganőm akivel egy irodában dolgozom tudja). Családból csak az egyik tesómnak és férjem unokatesójának mondtuk el.

Remélem ezt az egy húzósabb hetet letudom a munkában és utána visszaveszek mindenképp:)

2

febr. 23. 09:34
 35/40 A kérdező kommentje:

De jó,akkor az hátha segít. :) Nekem 2 napja este iszonyú hányingerem lett,mint amikor elkapsz egy hányós vírust,aludtam el de csak ülve bírtam mert ha lefeküdtem vagy mozditottam a fejemet rosszabb lett. Akkor bevittem egy jégkockát, magába nem lett jó,egy pici sprite-ot öntöttem rá és azt a hideg spriteos levet kortyolgattam. Végül segìtett annyit,hogy szépen lefeküdjek és elaludjak :)

Nektek van megérzésetek ,hogy milyen nemű lehet a pici?:)

febr. 23. 10:27
 36/40 anonim ***** válasza:

Igen az “ülve fekvés” is segít a dolgon:)) Hm a spriteot lehet én is kipróbálom:)

Én nagyon fiús anyukának képzelem el magam, aztán lássuk:)) Neked mi a megérzésed?:)

febr. 23. 10:31
 37/40 A kérdező kommentje:

Én is utána járok van e itt a gyógyszertárban Emetix, jó lenne ha segítene. Ezért is jó beszélgetni olyanokkal,akik hasonló helyzetben vannak, tapasztalatcsere :)

Az a vicces,hogy mindig hamarabb tudtam,ha más terhes,mint ahogy elmondták volna , és a nemét is mindig jól tippeltem családi körben. Viszont nálam most a " mit szeretnék kicsit jobban" lehet felül írja ezt,így megérzés nincs. De lánnyal tudnánk jobban elképzelni magunkat :) persze a legeslegfontosabb mindig az egészsége.

febr. 23. 11:02
 38/40 A kérdező kommentje:

Hogy vagytok azóta?

Mi most voltunk orvosnál,nehéz volt kibirni ezt a három hetet,aggódtam hogy minden rendben legyen. Sokat nőtt,izgett mozgott.:) 10+3 nap és 3,6cm. Legközelebb a 12.heti genetikai vizsgálatra megyünk.

Én sokat hányok,sokat vagyok rosszul sajnos.

tegnap 15:26
 39/40 anonim ***** válasza:

Én is ma voltam uh-on. Én pénteken leszek 10 hetes, a magzat pedig 9 hetesnek felelt meg. 25mm, mozgott nekem is. Mindent rendben találtak, úgyhogy nagyon boldogok vagyunk. :)

Nekem változóak a napjaim, tegnap többször hánytam, sokat émelyegtem, ma szinte teljessn jól voltam, csak sok a savam, de tudtam enni legalább rendesen. Ez 3 hete ilyen, vannak rosszabb és jobb napok.

Legközelebb mi is a genetikaira megyünk :)

Örülök, hogy ti is jól vagytok! A hányást és a rosszullétet sajnálom, de hátha egyre jobb lesz, ahogy közeledsz a 12 hét felé.

11-es voltam

tegnap 18:02
 40/40 A kérdező kommentje:

De jó,hogy írtál.:) Nagyon örülök nektek! Nekem az orvos azt mondta a sok savra,hogy szedhetem a quatamel minit,nekem az segített rajta.

Szorítok,hogy jobban legyél, és remélem mindenkinek jól sikerül a genetikai vizsgálat is majd :)

tegnap 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!