Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhesen már kell...

6 hetes terhesen már kell legyen feltétlen szivhang? Esetleg reménykedhetek benne , hogy egy hét múlva lesz?

Figyelt kérdés

volt köztetek olyan akinek 6 hetes terhesen ( az utolsó menstruáció első napjától számolva) még nem volt a babajanak szivhang?

Sajnos nálunk meg nincs és az orvos nem sok jóval biztat, mivel nagyon kicsinek látja a babát.. lehet rá esély , hogy később fogant? Mármint utoljára együtt december 15en voltunk a férjemmel.. van még esetleg esélyem? Egy hét múlva kell vissza menjek..

Köszönöm a válaszokat 😓

ma 11:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nőgyógyászom azt mondta hogy 7 hetesen menjek csak az első vizsgálatra mert akkor már valószínűleg lesz szívhang is, 6 hetesen is megnéz ha nagyon akarom, de akkor következő héten mehetek vissza. Így én csak 7 hetesen mentem, akkor volt tényleg szívhang a kicsi 11 mm volt.

Nyáron volt egy sikertelen terhességem, akkor más okból voltam 6 hetesen nőgyógyásznál, akkor petezsákot és szikhólyagot látott utána héten volt szívhang is csak később missed ab lett sajnos.

Szóval én azért nem keserednék még el, sokszor nincs még a 6. héten szívhang.

11 hkm

11 hkm

ma 12:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Néhány napja volt egy pici vérzésem, akkor hematomat diagnosztizalt
ma 12:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Mennyire volt kicsi? Nekem 6 hét 3 naposan volt 2 mm és volt szivhang. De szerintem 7. hétig kell, hogy legyen szivhang, előtte nem biztos.
ma 12:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy 6+0 vagy 6+5 vagy. Előbbinél még nincs szívhang nagy valószínűséggel. Vagy 6. hétben vagy? Ami azt jelenti hogy 5+x hetes vagy, akkor meg pláne nincs szívhang, csak szikhólyag meg petezsák.

Milyen méreteket mért vagy mi van a papírokon?

ma 12:43
 5/13 anonim ***** válasza:
6+1 nél volt 2mm és szívcsőpulzálás viszont 26 napos ciklusom voltak
ma 12:57
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem mondott méretet, igaz én sem kérdeztem. 6+1 voltam tegnap mikor látott az orvos

Utolsó menstruációm első napja november 26

ma 13:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosi papírodra írnia kellett valamit, ott mi van?
ma 13:05
 8/13 anonim ***** válasza:
En 6+4 voltam mindkét fiammal és még pont nem volt. 1 hét múlva már igen.
ma 13:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Mit látott egyáltalán?
ma 13:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem lombik intézet (tehát az az eset amikor pontosan tudod hogy mikor ültették be) mondta hogy hét hetesen kell hogy legyen szívhang, előtte lutri és ha nincs sem jelent semmit. Úgy tudom természetes babánál még ennél is véletlenszerűbb hiszen nem tudják olyan pontosan megmondani az ovulációt.
ma 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!