6 hetes terhesen már kell legyen feltétlen szivhang? Esetleg reménykedhetek benne , hogy egy hét múlva lesz?
volt köztetek olyan akinek 6 hetes terhesen ( az utolsó menstruáció első napjától számolva) még nem volt a babajanak szivhang?
Sajnos nálunk meg nincs és az orvos nem sok jóval biztat, mivel nagyon kicsinek látja a babát.. lehet rá esély , hogy később fogant? Mármint utoljára együtt december 15en voltunk a férjemmel.. van még esetleg esélyem? Egy hét múlva kell vissza menjek..
Köszönöm a válaszokat 😓
Nekem a nőgyógyászom azt mondta hogy 7 hetesen menjek csak az első vizsgálatra mert akkor már valószínűleg lesz szívhang is, 6 hetesen is megnéz ha nagyon akarom, de akkor következő héten mehetek vissza. Így én csak 7 hetesen mentem, akkor volt tényleg szívhang a kicsi 11 mm volt.
Nyáron volt egy sikertelen terhességem, akkor más okból voltam 6 hetesen nőgyógyásznál, akkor petezsákot és szikhólyagot látott utána héten volt szívhang is csak később missed ab lett sajnos.
Szóval én azért nem keserednék még el, sokszor nincs még a 6. héten szívhang.
11 hkm
11 hkm
Nem mindegy, hogy 6+0 vagy 6+5 vagy. Előbbinél még nincs szívhang nagy valószínűséggel. Vagy 6. hétben vagy? Ami azt jelenti hogy 5+x hetes vagy, akkor meg pláne nincs szívhang, csak szikhólyag meg petezsák.
Milyen méreteket mért vagy mi van a papírokon?
Nem mondott méretet, igaz én sem kérdeztem. 6+1 voltam tegnap mikor látott az orvos
Utolsó menstruációm első napja november 26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!