6 hetes terhesen már kell legyen feltétlen szivhang? Esetleg reménykedhetek benne , hogy egy hét múlva lesz?
Figyelt kérdés
volt köztetek olyan akinek 6 hetes terhesen ( az utolsó menstruáció első napjától számolva) még nem volt a babajanak szivhang?
Sajnos nálunk meg nincs és az orvos nem sok jóval biztat, mivel nagyon kicsinek látja a babát.. lehet rá esély , hogy később fogant? Mármint utoljára együtt december 15en voltunk a férjemmel.. van még esetleg esélyem? Egy hét múlva kell vissza menjek..
Köszönöm a válaszokat 😓
tegnap 11:56
11/13 anonim válasza:
6+1-nél voltam, még nem volt szívhang. Mondjuk engem a doki bíztatott, hogy valószínűleg lesz, mire legközelebb megyek. 3 hét múlva kellett visszamennem, addigra volt.
12/13 anonim válasza:
6+0 nekem még nem volt. Két hét múlva kellett mennem.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem nállunk is minden rendben lesz
tegnap 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!