Feltétlenül szólnom kell?
Másodikán kórházba kerültem, mert a babám hamarabb szeretett volna jönni, szerencsére sikerült visszatartani Őt és haza is engedtek két nap után!🥰
Viszont a főorvos úr azt mondta, hogy nem ad zárójelentést, mert két hét múlva úgy is találkozunk na már most az a bizonyos két hét holnap telik le!🙄 Igaz, hogy vannak görcseim és borzasztóan lent érzem a fiamat de nem érzek konkrét méhösszehúzódásokat. Tehát én papíron a kórházban vagyok de holnap mennem kellene a dokimhoz, hogy levegye a kenetet a Streptococcusra illetve csütörtökön a 36. hetes vérvételre, így is el tudnak vállalni vagy feltétlen szólnom kell a kórházban, hogy szüntessék meg az "ott tartózkodásomat"?
36+4 hetes vagyok:)
Erősen kétlem hogy te fekvőbetegként vagy a rendszerben. Ilyet egy kórház sem enged meg magának. Egy egy nap csúsztatást valóban szoktak a bátrabbak, de ez is ritka.
Valószínűleg csak nem volt kedve megírni akkor ott rögtön a zárót. De mostanra már biztos megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!