Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Feltétlenül szólnom kell?

Feltétlenül szólnom kell?

Figyelt kérdés

Másodikán kórházba kerültem, mert a babám hamarabb szeretett volna jönni, szerencsére sikerült visszatartani Őt és haza is engedtek két nap után!🥰

Viszont a főorvos úr azt mondta, hogy nem ad zárójelentést, mert két hét múlva úgy is találkozunk na már most az a bizonyos két hét holnap telik le!🙄 Igaz, hogy vannak görcseim és borzasztóan lent érzem a fiamat de nem érzek konkrét méhösszehúzódásokat. Tehát én papíron a kórházban vagyok de holnap mennem kellene a dokimhoz, hogy levegye a kenetet a Streptococcusra illetve csütörtökön a 36. hetes vérvételre, így is el tudnak vállalni vagy feltétlen szólnom kell a kórházban, hogy szüntessék meg az "ott tartózkodásomat"?

36+4 hetes vagyok:)

2020. dec. 15. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, haza sem mentem volna a záró nélkül.
2020. dec. 15. 19:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Kértem de annyit mondott felesleges... Akkor hívjam fel őket?
2020. dec. 15. 19:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp, minél előbb!
2020. dec. 15. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel igen, olyan nincs hogy felesleges, s nem tudja megjósolni, hogy mikor szülsz. Menj be a kórhazba s kérd ki a papírjaidat.
2020. dec. 15. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell jelenteni a dokit, ha tényleg bent fektet papíron. Mindenkép szólj, mert ha papíron kórhazban vagy akkor máshol nem láthatnak el.
2020. dec. 15. 19:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Kikérni nem tudom! 70 kmre van a kórház és nem szívesen buszoznék el úgy, hogy egy ujjnyira nyitva vagyok:/ Nem elég az ha csak felhívom őket?
2020. dec. 15. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha felkerül az eeszt-be, le tudod tölteni. Aztán majd az eredetit aláírod, mikor szülsz, ha eddig trehányak voltak, ezt is lenyelhetik
2020. dec. 15. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Erősen kétlem hogy te fekvőbetegként vagy a rendszerben. Ilyet egy kórház sem enged meg magának. Egy egy nap csúsztatást valóban szoktak a bátrabbak, de ez is ritka.

Valószínűleg csak nem volt kedve megírni akkor ott rögtön a zárót. De mostanra már biztos megvan.

2020. dec. 15. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!