Halványuló terhességi teszt feltétlenül bajt jelezhet?
Figyelt kérdés
Ezek a tesztjeim.
A legalsó hétfőn
Középső szerdán
A legfelső ma(péntek) készült.
Ez volt az utolsó tesztem,nem terveztem többet csinálni,de ez most így elkeserített. A legfelső tesztem halványodott a szerdaihoz képest,pedig azthittem ma már nagyon erős 2 csíkos lesz.
Elvileg ma vagyok pont 5 hetes.
2020. aug. 7. 05:50
1/8 anonim válasza:
Lehet csak a vizeleted volt más koncentrációjú. Én teszteltem egyet a 8dik héten, mert elmúltak a tünetek, nekem is halványabb lett,de nem volt semmi. Csinálj másikat ha az megnyugtat.
14 hetes kismama
2/8 anonim válasza:
Szerintem ha pozitív akkor pozitív, én is vizeletkoncentráció különbségre szavazok.
3/8 anonim válasza:
Miért kell ennyi teszt? Max. 2-t csinálnék, így már biztos, azután az orvos megerősítését várnám.
Ne tesztelgess annyit. Aztán kifogsz egy hibásat és jön a pánik.
4/8 anonim válasza:
Nekem sajnos rosszat jelentett :(
5/8 A kérdező kommentje:
2020. aug. 8. 07:30
6/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd abba a tesztelgetést. Friss teszteket megszáradtakhoz hasonlítgatni amúgy sincs értelme. Mind pozitív. Majd az orvos megerősíti a dolgokat,addig meg csak magadat stresszeled, az pedig a babának sem jó.
7/8 anonim válasza:
Szerintem még az összes vizeletes teszt 1 kalap szar. Nem érdemes drágát venni de még olcsót se mert kb a 80% fals eredményt mutat hiába csinálod te a legjobban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!