Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez 33 hetesen,...

Mi lehet ez 33 hetesen, magzat mozgása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy két napja gyakran tapasztalom azt, hogy úgy mozog a hasam egy pici részen, nyilván ahol a baba van, mintha kapkodva venne levegőt (nyilván mem vesz), ehez hasonlít a legjobban. Ilyenkor mi történik? Vagy annyira közel van a kis háta, hogy a szívdobogása látszik? Rendes gyors lüktetés látszik. Nem csuklás, mert azt is csinálta közbe :)

febr. 15. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A csuklás ilyen, nem tudom azt hogyan tudod megkülönböztetni, amikor pont ilyen.
febr. 15. 21:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy a csuklását ismerem, az szépen lüktet ritmikusan lassabban, mint a pulzusom.

Amiről meg beszélek az meg szó szerint nem érződik csak látom, mintha lüktetne, mint amikor baromi gyorsan kapkodod a levegőt és emelkedik süllyed egy részen. Gyorsan...sokkal gyorsabb, mint a kicsi csuklása. Talán a saját pulzusomhoz áll közelebb a ritmusa.

Ha nem tudnám, hogy bent nem vesznek levegőt azt hinném valami rohama van és nagyon gyorsan veszi a levegőket.

febr. 15. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
A csuklás olyan gyors, mint egy techno szám kb., gyorsabb, mint a pulzus. Én ezt meg is nezettem uh-n, könnyű dolgom volt, mert kórházban voltam. Azt mondták, hogy ez a csuklás, nekem naponta csinálta legalább egyszer.
febr. 15. 22:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Nekem a fiam és most a lányom sem csuklik olyan gyorsan. 15-20percig tolják és elég jól érezni.. naponta többször. Ezekszerint mindenkinek másképp csinálják.

Na mindegy...majd megkérdezem a dokit, hátha van tippje, mert ezt még érezni sem érzem csupán látom..vagy kinyomja valami artériámat vagy ilyesmit és azt látom lüktetni. A csuklásába már ha úgy fekszik az egész hasam beleremeg xD

febr. 15. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!