Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen magánrendelést ajánloto...

Milyen magánrendelést ajánlotok ahol megmondják 13-14 hetesen a magzat nemét?

Figyelt kérdés
és lehetőleg hétvégén
nov. 8. 14:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Nem rendelés függő, hanem, hogy hogyan fekszik a baba.
nov. 8. 15:02
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sima genetikai uh-on 12 hetesen megmondták mindkét baba nemét 100%-ra, azok is lettek. Nem mindegy hol vagy, Szigetszentmiklós környékén tudok ajánlani, az a klinika nagyon profi, és nem is drága. :)
nov. 8. 15:03
 3/25 babyboom567 ***** válasza:
90%

Nem magánrendelésen múlik.

12 hetes genetikán, az sztk-ban megmondták,és az lett.

nov. 8. 15:17
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Vérből ilyenkor már kiderül.
nov. 8. 15:21
 5/25 A kérdező kommentje:

nem élek Magyarországon, és itt a 16. hétig nem mondhatják meg.

szóval egy bármilyen magzati uh vizsgálatra foglalhatok időpontot és ha kérem akkor nem méricskélnek csak megmondják a nemét ha látják?

a Szigetszentmiklósi elérhetőséget megköszönném 😊

nov. 8. 15:25
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valószínűleg ott mások az abortusz szabályok. Én prena tesztkor tudtam meg,hogy itt,Mo-n sem mondják el betöltött 12 hét előtt. Azért,nehogy valaki a neme miatt vezesse el. Szomorú,hogy ez érthető. Nade ez off.
nov. 8. 15:28
 7/25 A kérdező kommentje:
Igen, szomorú.. Első terhességeimmel egy idős dokihoz jártam, ő 11 héten már elmondta mindig, most egy fiatal szabálykövető a doki, mondta hogy látja ő a nemét de sajnos nem mondhatja el.. 😅 minket meg megöl a kiváncsiság.. Van fiunk lányunk is, így harmadiknak tökmindegy amúgyis a neme, de a nevén szólítgatnánk már.
nov. 8. 15:34
 8/25 anonim ***** válasza:
38%

"nem élek Magyarországon"

. Akkor honnan vártál hasznos tanácsot? Vagy Te a világ végére is elmennél ezért?

nov. 8. 15:39
 9/25 A kérdező kommentje:

8-as, nem tudom honnan ez a fusztráció...

Utazunk haza egy hétre a nagyszülőkhöz, és ha van rá

lehetőség keresünk egy magá

nrendelést, miért ne..

Szép napot neked

nov. 8. 15:41
 10/25 anonim ***** válasza:
31%

"nem tudom honnan ez a fusztráció..."

Ezt neked kell tudnod, mert amit demonstrálsz, azt a pszichológiában kivetítésnek, projekciónak hívják.

Bennem semmilyen frusztráció nem volt. Ellenben jogos felvetés, hogy ha x keres fodrászt, bőrgyógyászt, halottlátót stb., akkor nagyjából behatárolja, hol keres.

nov. 8. 17:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!