Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen magánrendelést ajánloto...

Milyen magánrendelést ajánlotok ahol megmondják 13-14 hetesen a magzat nemét?

Figyelt kérdés
és lehetőleg hétvégén
nov. 8. 14:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%

"de a nevén szólítgatnánk már."

Elég gyenge kifogás... Nyilván nem emiatt akarsz berontani hétvégén, egy soron kívüli magánrendelésre Magyarországon, mert már a nevén szólítanád a gyereket a 13. héten 🙃

nov. 8. 17:36
 12/25 A kérdező kommentje:

Kifogást írsz? Kifogás lenne elmenni egy magánrendelőbe? Te jó ég..

A projekcióról annyit hogy.. köszönöm szépen hogy válaszoltál a feltett kérdésemre 😊

nov. 8. 18:14
 13/25 anonim ***** válasza:
27%

#12: az a vicces, hogy a 11-es választ nem is én írtam... :D

Szóval ez most öngól.

De jó, hogy egy ilyen csodálatos, kiegyensúlyozott és kedves édesanyja lesz a születendeő gyermekednek. :D

nov. 8. 18:31
 14/25 A kérdező kommentje:
Az iróniádhoz nem szólnék hozzá, viszont ha már pszicho szavakat használsz, adnék egy tanácsot. Próbáld ki milyen ítélkezés nélkül.. magad miatt, nem azért hogy másoknak jobb legyen.
nov. 8. 18:49
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

#12 nem tán te vagy a csodás fejlesztőoedagogus egy másik kérdés alatt? Ijesztő a hasonlóság.

Kérdező tudod,régi mondás. Do not feed the troll. Ezek dementorok.

nov. 8. 18:50
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem a 12-nek szólt. Pardon
nov. 8. 18:51
 17/25 anonim ***** válasza:
Hétvégén nincs magánrendelés, legalábbis ilyen terhesgondozásos nem lesz. Viszont kérhetsz prenát több helyen, abból fixre mondják a nemét. Tök mindegy, hogy nem itt élsz, mert itt kiadják az infót 12 hét után, de az eredmény is kb 1 hét.
nov. 8. 19:26
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Én magánkórházban vittem végig a terhességet, ott is szültem, és az UH-k is végig ott voltak, de azok is mindig annyira tele voltak, hogy kb a 12. heti UH után már egyből kértem is az időpontot a 19. hétre. És amikor lebetegedett a szonográfus, akkor pedig másik kórházba átkértem az időpontot 18 hetesen, 24. hétre jutottam el. Monjduk ez Budapesten, itt lehet, többen járnak magánrendelésre. Róbert kórház és a Maternity volt a B-terv, aki soron kívül fogadott, sok-sok héttel később.
nov. 9. 07:42
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Találtam babamozit ahol fogadnak és a nemét is megmondják és időpont is van, lefoglaltam.

nov. 9. 08:31
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Remélem azt tudod, hogy csak akkor tudják megmondani a nemét, ha jól fekszik a baba. Nekem pl 16 hetesen se volt hajlandó babamozin megmutatni magát...40 percig piszkáltuk szegényt, de nem lett meg a neme.
nov. 9. 08:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!