Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kerek 31 hetesen ekkora súlyú...

Kerek 31 hetesen ekkora súlyú magzat nagynak számít?

Figyelt kérdés

31.héten 1830 g súlyúnak becsülték a kisfiam. A nőgyógyászom szerint nagy, ezért visszavetette a terhesvitamint (Elevit), plusz diétára fogott. De több helyen láttam, hallottam, hogy másnak is volt e súly körüli babája ennyi idősen, sőt nagyobb, mégis normál súlyúnak ítélték meg.

Akinek szintén hasonló méretű babája volt, hányadik hétre és mekkora súllyal született?

ma 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A súlyt könnyen el lehet mérni.

Nekem mindkét gyereknél elmertek.

Lányomat azt mondták kicsinek fog születni, nagyon nem így lett

Fiamra azt mondták, óriás baba lesz, hát ez sem jött be.

ma 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 31hetesen 1900g-ra saccolták. Senki nem mondta, hogy nagy lenne

39+1en 2200nak mérték. Másnap 3280gal megszületett

ma 13:09
 3/9 Vyla ***** válasza:
Nekem 30+5 hetesen 1657g-ot mondtak.( Mivel ezt a combcsont hosszából meg még valami adatból kalkulálják nekem azt mondta a doki hogy valószínűleg hosszra lesz nagy)39+4 hetesen 3920grammal és 55cm-rel született (indítottak). Viszont én kb a 8-9.hétig szedtem csak vitaminokat, tovább nem tudtam az állandó hányinger és hányás miatt..Szóval nem attól nőtt nagyra 😌☺️
ma 13:40
 4/9 anonim ***** válasza:

30 hetesen 1605 grammra becsülték.

Kerek 40 hetesen 4157 grammot mondtak.

40+4-re született 4630 grammal.

ma 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég elmaradt dokid van, ha azt gondolja, hogy a terhesvitamintól nő a gyerek...
ma 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyébként hány cm vagy, hány kg-mal kezdted a terhességet, hány kg vagy most és van-e terhességi cukrod?
ma 13:55
 7/9 Syska ***** válasza:

Nekem az első gyermekemet nagy súlyúnak mondták végig,

31hét 6 napnál: 2322g-ot becsültek,

39hét 5napra született: 4kg 54cm

Második gyerekemet is nagy súlyúnak mondták

32hét 5napnál: 1911g-ot mondtak

41.hétre született: 4.2kg 53cm

ma 13:59
 8/9 anonim ***** válasza:

A babak 3-4 kiloval szuletnek atlagosan,nyilvan lehet felette, alatta is,de o valoszinuleg kozelebb lesz a 4-hez. Es? :D

A doki melyik bolygorol jott?

Amugy nyugi kerdezo, kisfiam is 1800 gramm volt ilyenkor, nekem az orvos mindig csak annyit mondott, hogy ne vegyem keszpenznek a sulyt, siman lehet elmeri.

3700 grammal szuletett vegul.

ma 14:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Első babám kerek 31 hetesen 1780 gramm volt. Végül 41 hetesen indítottak és fájásgyengeség miatt császár lett. 54 cm 4060 grammal született.

Másodikkal szintén kerek 31 hetesen 1830 grammot mértek. Valószínűleg hasonló súlyban lesz, mint a testvére, vagy még nagyobb. Jelenleg 36 hetes vagyok úgyhogy majd lassan kiderül mekkora. Kedden megyek dokihoz ott megint lemérik majd.

ma 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!