Kerek 31 hetesen ekkora súlyú magzat nagynak számít?
31.héten 1830 g súlyúnak becsülték a kisfiam. A nőgyógyászom szerint nagy, ezért visszavetette a terhesvitamint (Elevit), plusz diétára fogott. De több helyen láttam, hallottam, hogy másnak is volt e súly körüli babája ennyi idősen, sőt nagyobb, mégis normál súlyúnak ítélték meg.
Akinek szintén hasonló méretű babája volt, hányadik hétre és mekkora súllyal született?
A súlyt könnyen el lehet mérni.
Nekem mindkét gyereknél elmertek.
Lányomat azt mondták kicsinek fog születni, nagyon nem így lett
Fiamra azt mondták, óriás baba lesz, hát ez sem jött be.
Nekem 31hetesen 1900g-ra saccolták. Senki nem mondta, hogy nagy lenne
39+1en 2200nak mérték. Másnap 3280gal megszületett
30 hetesen 1605 grammra becsülték.
Kerek 40 hetesen 4157 grammot mondtak.
40+4-re született 4630 grammal.
Nekem az első gyermekemet nagy súlyúnak mondták végig,
31hét 6 napnál: 2322g-ot becsültek,
39hét 5napra született: 4kg 54cm
Második gyerekemet is nagy súlyúnak mondták
32hét 5napnál: 1911g-ot mondtak
41.hétre született: 4.2kg 53cm
A babak 3-4 kiloval szuletnek atlagosan,nyilvan lehet felette, alatta is,de o valoszinuleg kozelebb lesz a 4-hez. Es? :D
A doki melyik bolygorol jott?
Amugy nyugi kerdezo, kisfiam is 1800 gramm volt ilyenkor, nekem az orvos mindig csak annyit mondott, hogy ne vegyem keszpenznek a sulyt, siman lehet elmeri.
3700 grammal szuletett vegul.
Első babám kerek 31 hetesen 1780 gramm volt. Végül 41 hetesen indítottak és fájásgyengeség miatt császár lett. 54 cm 4060 grammal született.
Másodikkal szintén kerek 31 hetesen 1830 grammot mértek. Valószínűleg hasonló súlyban lesz, mint a testvére, vagy még nagyobb. Jelenleg 36 hetes vagyok úgyhogy majd lassan kiderül mekkora. Kedden megyek dokihoz ott megint lemérik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!