Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13+2 hetesen genetikai vizsgál...

13+2 hetesen genetikai vizsgálaton ekkora tarkóredő vastagsággal még rendben lehet a baba?

Figyelt kérdés

13+2 hetesen kaptam időpontot kombinált genetikai vizsgálatra a Czeizelbe.

3x mért a szonográfus hölgy tarkóredő vastagságot: 2,62 , 2,71 , 3,25 méreteket.

A vizsgálat során kétszer is kérdeztem, hogy minden rendben van-e, azt mondta igen.

Másnap a vérvétel eredmény is megvolt, így a komplett teszt eredményt közölték, hogy alacsony kockázatú lett minden, viszont a tarkóredőnél az átlagosnál nagyobbat mértek, de még így is alacsony kockázatot kaptam.

Minden egyéb érték és méret rendben volt, orrcsont is látható volt.

Nem felülbírálni szeretném a szakemberek tudását, csak érdeklődnék, hogy valóban minden rendben volt-e annak, aki hasonló eredményt kapott esetleg?

szept. 6. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennél nagyobbal is lehet egészséges, és kisebbel is beteg.
szept. 6. 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

Hát, én siman felülbírálnám ilyen méretbeli eltéréssel.

Nem hinném, hogy gond lenne, de hogy ugyanaz az ember hol 2,62-nem méri, hol 3,25-nek, azzal igenis van gond. Ha ilyen pontatlanság belefér, akkor semmi értelme a mérésnek.

szept. 6. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm kislányának 2,9 volt a tarkóredő, és teljesen egészséges a kicsi. Ők a biztonság kedvéért csináltattak Prena tesztet.
szept. 6. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha megengedhetitek magatoknak akkor én is javaslom a prena tesztet. Bár elvileg a kombinált az ultrahanggal együtt 95%os eredményt ad. Valószínűleg prenán is rendben lesz minden, de ha belefér nektek akkor jobb biztosra menni.
szept. 6. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
3,2 majd 3,1es későbbi méréssel teljesen egészséges a kisfiam.
szept. 6. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Háromig jó, tehát a 2,62 és a 2,71 teljesen rendben van. 3,25 necces lehet elvileg, de most ezt én se értem, ennyire pontatlanul hogy tudnak mérni, ennek így tényleg semmi értelme 🤦 amúgy én pontosan nem emlékszem, és ne haragudj, már így este nem keresem vissza, de vagy 2,5, vagy 2,6 volt a tarkoredoje a kisfiamnak a 12. Heti uhn. Senki nem mondta, hogy ez gond lenne, és azóta ő egy makkegészséges 10,5 hónapos kisfiú. :) ha megnyugtat, csináltass még tesztet, bár én ezekben nem vagyok otthon, mi semmi ilyesmit nem csinaltattunk, csak a kötelező ultrahangokat. Szerintem nem lesz gond :)
szept. 6. 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az is nagyon fontos, hogy 13+2nél mentél. Én a fiammal 12+4nél voltam, 2.3mm volt. 1 héttel később simán nagyobb lett volna neki is. Én azt mondom, ne izgulj, de mivel én is baromi ideges típus vagyok, azt mondom menj el az istenhegyibe, mindegyik orvos szuper. Kérj ott is egy genetikai UHt.

Nyugi :)

okt. 5. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!