13+2 hetesen genetikai vizsgálaton ekkora tarkóredő vastagsággal még rendben lehet a baba?
13+2 hetesen kaptam időpontot kombinált genetikai vizsgálatra a Czeizelbe.
3x mért a szonográfus hölgy tarkóredő vastagságot: 2,62 , 2,71 , 3,25 méreteket.
A vizsgálat során kétszer is kérdeztem, hogy minden rendben van-e, azt mondta igen.
Másnap a vérvétel eredmény is megvolt, így a komplett teszt eredményt közölték, hogy alacsony kockázatú lett minden, viszont a tarkóredőnél az átlagosnál nagyobbat mértek, de még így is alacsony kockázatot kaptam.
Minden egyéb érték és méret rendben volt, orrcsont is látható volt.
Nem felülbírálni szeretném a szakemberek tudását, csak érdeklődnék, hogy valóban minden rendben volt-e annak, aki hasonló eredményt kapott esetleg?
Hát, én siman felülbírálnám ilyen méretbeli eltéréssel.
Nem hinném, hogy gond lenne, de hogy ugyanaz az ember hol 2,62-nem méri, hol 3,25-nek, azzal igenis van gond. Ha ilyen pontatlanság belefér, akkor semmi értelme a mérésnek.
Szia!
Az is nagyon fontos, hogy 13+2nél mentél. Én a fiammal 12+4nél voltam, 2.3mm volt. 1 héttel később simán nagyobb lett volna neki is. Én azt mondom, ne izgulj, de mivel én is baromi ideges típus vagyok, azt mondom menj el az istenhegyibe, mindegyik orvos szuper. Kérj ott is egy genetikai UHt.
Nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!