A tarkóredőnk vastagsága 2,8mm 12hét 1naposan és a húgyhólyagja is nagyobb picit a babának,mint kéne.Nektek mondtak ilyesmit a terhesség során?Siker sztorik esetleg?
Figyelt kérdés
A genetikus azt mondta,hogy nagy eséllyel tehát 90-92% esély van rá,hogy egészséges a baba.Csináltak magzatvíz minta vételt krómoszóma vizsgálatot.Azt mondta ha hétfőn hív baj van,ha nem hív nincs.jún. 6. 14:57
1/22 anonim válasza:
A húgyhólyaghoz nem tudok hozzászólni, de szerintem rendben lesz ez a tarkóredő. Megkérdezhetem, hogy hol nézték? Te vagy a második, akinél ezt látom, hogy ilyen értékre magzatvíz mintavételt javasoltak, amit azért furcsálok, mert nálam 3 évvel ez előtt ilyen értékre még megnyugtattak, hogy minden a legnagyobb rendben.
2/22 A kérdező kommentje:
A debreceni klinikán ajánlotta a genetikus a magzatvíz vételt. A húgyhólyagról azzal bíztatott,hogy hozzá nőhet a baba.
jún. 6. 15:16
3/22 anonim válasza:
Sokkal nagyobb tarkóredővel teljesen egészséges :)
4/22 A kérdező kommentje:
Ezt örömmel olvasom!:) Remélem a húgyhólyagja miatt se lesz probléma és minden rendben lesz.
jún. 6. 17:47
5/22 anonim válasza:
Engem is rá akarnak venni a magzat víz vételre csak a korom ami indokolja .37 vagyok. Illetve egy plexus ciszta van még a babámnak. De elvileg az fel fog szívodni ,de nagyon akarják ezt a magzat víz vételt . Lehet Debrecenben mostanság divat lett..
6/22 A kérdező kommentje:
Imádkozok,hogy felszívódjon nektek. Engem bíztatott a genetikus,hogy nem lesz baja a babának tőle azért mertem bevállalni.
jún. 6. 19:03
8/22 A kérdező kommentje:
Nem is említette ezt a tesztet a genetikus azt mondta ez a kromoszóma vizsgálat ami a legpontosabb eredményt adja.
jún. 6. 19:39
9/22 anonim válasza:
5# 2 genetikai UH-n nálunk is volt ilyen ciszta 5 nap múlva már fel is szívódott. Rendes nőgyógyászom mondta, hogy mostanában ezzel is szeretnek ijesztgetni, de önmagában semmi bajt nem okoz.
Kérdező remélem nektek is jó hírek érkeznek majd!
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönjük!
jún. 6. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!