Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A tarkóredőnk vastagsága...

A tarkóredőnk vastagsága 2,8mm 12hét 1naposan és a húgyhólyagja is nagyobb picit a babának,mint kéne.Nektek mondtak ilyesmit a terhesség során?Siker sztorik esetleg?

Figyelt kérdés
A genetikus azt mondta,hogy nagy eséllyel tehát 90-92% esély van rá,hogy egészséges a baba.Csináltak magzatvíz minta vételt krómoszóma vizsgálatot.Azt mondta ha hétfőn hív baj van,ha nem hív nincs.

jún. 6. 14:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
A húgyhólyaghoz nem tudok hozzászólni, de szerintem rendben lesz ez a tarkóredő. Megkérdezhetem, hogy hol nézték? Te vagy a második, akinél ezt látom, hogy ilyen értékre magzatvíz mintavételt javasoltak, amit azért furcsálok, mert nálam 3 évvel ez előtt ilyen értékre még megnyugtattak, hogy minden a legnagyobb rendben.
jún. 6. 15:04
 2/22 A kérdező kommentje:
A debreceni klinikán ajánlotta a genetikus a magzatvíz vételt. A húgyhólyagról azzal bíztatott,hogy hozzá nőhet a baba.
jún. 6. 15:16
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal nagyobb tarkóredővel teljesen egészséges :)
jún. 6. 17:15
 4/22 A kérdező kommentje:
Ezt örömmel olvasom!:) Remélem a húgyhólyagja miatt se lesz probléma és minden rendben lesz.
jún. 6. 17:47
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
Engem is rá akarnak venni a magzat víz vételre csak a korom ami indokolja .37 vagyok. Illetve egy plexus ciszta van még a babámnak. De elvileg az fel fog szívodni ,de nagyon akarják ezt a magzat víz vételt . Lehet Debrecenben mostanság divat lett..
jún. 6. 18:58
 6/22 A kérdező kommentje:
Imádkozok,hogy felszívódjon nektek. Engem bíztatott a genetikus,hogy nem lesz baja a babának tőle azért mertem bevállalni.
jún. 6. 19:03
 7/22 anonim ***** válasza:
NIPT teszt nem jöhet szóba?
jún. 6. 19:36
 8/22 A kérdező kommentje:
Nem is említette ezt a tesztet a genetikus azt mondta ez a kromoszóma vizsgálat ami a legpontosabb eredményt adja.
jún. 6. 19:39
 9/22 anonim ***** válasza:

5# 2 genetikai UH-n nálunk is volt ilyen ciszta 5 nap múlva már fel is szívódott. Rendes nőgyógyászom mondta, hogy mostanában ezzel is szeretnek ijesztgetni, de önmagában semmi bajt nem okoz.

Kérdező remélem nektek is jó hírek érkeznek majd!

jún. 6. 20:32
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszönjük!
jún. 6. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!