Rá lehet valahogy venni a pocakban lévő babát, hogy változtasson helyet?
23 hetes kismama vagyok,ilyenkor ugye még elég sok helye van a bébinek a tornázásra,az enyém mégis már 4-5 napja leköltözött a szeméremcsont feletti részre.Ez önmagában nem is lenne baj,ha nem nyomná állandóan a hólyagomat,ami ugye azzal jár,hogy folyton pisilnem kell.Viszont ami leginkább zavar,hogy néha sikerül úgy megküldenie a hólyagomat,hogy az már fájdalmas ill.állandóan úgy érzem,mintha a hüvelyemben rugdosna.Tudom,hogy nem rúghat ott,de gondolom a méhszáj környékét püföli,ezért sugárzik ki a hüvelyembe az érzés.
Már jópár napja ez megy és egyre kellemetlenebb.Arra lennék kiváncsi,hogy valamilyen módszerrel el tudnám-e csalogatni onnan 😁
Mondjuk ha rövid ideig háton fekve kispárnát tennék a fenekem alá,vajon működne?Vagy bármi egyéb praktika?Kérlek ne nevessetek ki,tudom h a terhességgel együtt járnak ezek a kellemetlen dolgok,de már egyre jobban szenvedek,jó lenne valami megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!