6 hetes terhes vagyok, és meg égettem magam kicsit, ez meg látszóthat majd a babán?
Nagyon aggódom, egy kicsit meg égettem a könyököm nem annyira vészes, be kentem kenőcsel, de 2 óra el teltével is égető érzést érzek.
Tényleg nem nagy se semmi, sütés közben fel csapott az olaj és pont el talált
Égést bekentél kenőccsel? Bravó... Majd jól elfertőződik.
Csak Irix spray-t vagy Panthenolt szabad ráfújni!
A kérdés többi részére inkább nem is reagálok.
Nyugodj meg, semmi baja nem lesz ettől a kicsinek. Ha fáj, az jó. Az azt jelenti, hogy nem haltak el az idegek, tehát biztosan nem harmadfokú az égés, nagy valószínűséggel nem igényel kórházi ellátást. Maximum abból lehet baj, ha elfertőződik a seb. Úgyhogy arra figyelj, hogy tartsd tisztán. Lehetőleg tegyél rá steril kötést.
Az ezüstkolloid jó fertőtlenítő és a gyógyulást is segíti. Égési sérülésre jó még a körömvirág, az árnika és az aloe vera.
Ha esetleg gennyes, bűzös váladék szivároga a sebből, akkor viszont fordulj orvoshoz, mert akkor elfertőződöt. Akkor se ess pánikba. Antibiotikum kúrával azt is helyre lehet hozni.
99203300417 számsor
Ezt írd egy papírra piros tollal,minden számnál tapsolj egyet, a párosoknál kettőt, aztán gyertya lángjában égesd meg és mondj 3 miatyánkot, akkor nem fog látszani.
De vigyázz, mert ha elrontod bibircsók lesz az orrán.
Köszönöm az "értelmes"válaszokat.
Csak hogy nem hülyeségből írtam ki a kérdést!
Második terhességem 1 lányom 1 éves és hasonló történt amikor vele voltam 2 hónapos és neki meg látszik ugyan csak a könyökén, nem feltűnő Hála Istennek de meglátszik neki.
Ezt próbáltam volna el kerülni a másodiknál.
És égési sérülésre való krémmel kentem be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!