6 hetes terhes vagyok, és meg égettem magam kicsit, ez meg látszóthat majd a babán?
Nagyon aggódom, egy kicsit meg égettem a könyököm nem annyira vészes, be kentem kenőcsel, de 2 óra el teltével is égető érzést érzek.
Tényleg nem nagy se semmi, sütés közben fel csapott az olaj és pont el talált
Mikor, mikor fogják intelligencia szinthez kötni a gyermekvállalást?
Mikor???
Szerintem te már írtál ki legalább kétszer ilyen kérdést, tök ugyanaz a reakciód, mint ott. Hergelni jársz ide?
Egyébként, ha meg már megtörtént veled a genetikai csoda, minek kérdezed meg? Hát úgyis neked van igazad.
Hát kedves utolsó, nem tudom miről beszélsz, én most írtam ki először a kerdesemet mert úgy tudom hogy ha mondjuk 5-6 hónapban történik ilyen akkor az meg látszik a babán.
De korai terhességnél nem vagyok biztos benne, és nem azért írtam ki mert tuti nekem van igazam, de aki azt írja, hogy fixen nem látszódik meg, lehet h nem fog mert nem súlyos, egy kicsi is, de biztosra szerettem volna menni!
Azt mondja köszi az "értelmes" válaszokat 🤣🤣
Alapból nem lehet értelmesen válaszolni egy hülye kérdésre 🤣
"úgy tudom hogy ha mondjuk 5-6 hónapban történik ilyen akkor az meg látszik a babán."
Rosszul tudod. Ez egy barom babona, semmi több. Semmiféle tudományos magyarázat nincs rá. Hogy is lenne? Csak azok az ostobák hisznek ebben, akiknek a józan gondolkodás nem megy.
Én terhesen a lábamra öntöttem egy fazék forróvizet. 3 hétig kórházban voltam, olyan szinten. A másik lábamról szedtek le bőrt, azt varrták át.
Láss csodát, a fiamon semmi nyoma.
Viszont képzeld, apósnak a kezét megharapta a ló 25 éve. az 5 éves fiamnak a kezén ugyan ott van születése óta egy piros folt. Durva (Én pl semmi összefüggést nem látok benne :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!