6 hetes kismamák, ti hogy érzitek most magatokat?

Én is csatlakozom, bár én még csak 5+2 hetes vagyok, viszont a doktornő február 19-re hívott vissza az első ultrahangra. Akkor még csak 6+5 hetes leszek, nagyon remélem nem korai és fogunk már szívhangot hallani. :)
Nekem a mellfeszülésen kívül semmi tünetem nincs még.

Sziasztok! Én a 11-es vagyok, megjöttem az első uh-ról. Van szívhang és minden rendben :)
Az émelygések elkezdődtek hétfőn, szerencsére csak délelőtt tartanak, délután pedig főleg nagyon sok a savam és ezzel küzdök.
Ti hogy vagytok? :)

Örülök,hogy minden rendben mindenkinek!
Én is nem rég értem haza a vizsgálatról. 7+3 hetes, volt szívhang,sirtam is persze :) Nekem ahogy eljött a 6.hét 1.napja azonnal elkezdödött a hányinger , kb mindentöl öklendezem,alig birok fogatmosni is. És a legrosszabb hogy egész napos keserű íz van a számban,az összes ételnek máshogy érzem az ízét, vizet se birok inni mert keserü. Savam is sok volt, arra kaptam gyógyszert,de most erre a rossz szájizre és hányingerre is írt fel valamit.
Ti mikor mentek védőnőhöz és az elsö laborvizsgálatokra? :)

Gratulálok! :) szuper, hogy nálad is minden rendben!
Sajnálom a tüneteid, nagyon kellemetlen lehet. Hátha használni fognak rá, amiket felírtak.
Én holnap fogom felhívni a védőnőt, úgyhogy még nem tudom mikor indulnak a vizsgálatok.

Én a 2-es vagyok, most értünk haza az uh-ról. 7 hét 3 nap helyett még csak 5 hét 5 napos a kisvándámunk de már hallhattuk a kis szívverését és reménykedünk, hogy behozza a lemaradását🥹 Most jön egy hosszú várakozás a 12. heti uh-ra😭 Nekem is beállt az egésznapos hányinger/émelygés pár napja
Gratulalok mindenkinek! 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!