Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismamák, ti hogy...

6 hetes kismamák, ti hogy érzitek most magatokat?

Figyelt kérdés
Milyen tüneteitek vannak? :)

febr. 8. 15:43
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Én is csatlakozom, bár én még csak 5+2 hetes vagyok, viszont a doktornő február 19-re hívott vissza az első ultrahangra. Akkor még csak 6+5 hetes leszek, nagyon remélem nem korai és fogunk már szívhangot hallani. :)

Nekem a mellfeszülésen kívül semmi tünetem nincs még.

febr. 9. 08:12
 12/40 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látom a február 19 izgalmas nap lesz több embernek is :) írjatok majd a doki után,ha van kedvetek.
febr. 9. 08:58
 13/40 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én a 11-es vagyok, megjöttem az első uh-ról. Van szívhang és minden rendben :)

Az émelygések elkezdődtek hétfőn, szerencsére csak délelőtt tartanak, délután pedig főleg nagyon sok a savam és ezzel küzdök.

Ti hogy vagytok? :)

febr. 19. 14:47
 14/40 anonim ***** válasza:
Én elfelejtettem írni. 5ös vagyok. Nálunk is volt szívhang, azóta is minden rendben bár már most nagyon aggódom és 4.e a következő Uh.
febr. 19. 15:32
 15/40 anonim ***** válasza:
Én 3 hét múlva megyek vissza. Van valami ok, hogy aggódsz? Vagy csak alapjárat aggódós vagy? :)
febr. 19. 16:14
 16/40 A kérdező kommentje:

Örülök,hogy minden rendben mindenkinek!

Én is nem rég értem haza a vizsgálatról. 7+3 hetes, volt szívhang,sirtam is persze :) Nekem ahogy eljött a 6.hét 1.napja azonnal elkezdödött a hányinger , kb mindentöl öklendezem,alig birok fogatmosni is. És a legrosszabb hogy egész napos keserű íz van a számban,az összes ételnek máshogy érzem az ízét, vizet se birok inni mert keserü. Savam is sok volt, arra kaptam gyógyszert,de most erre a rossz szájizre és hányingerre is írt fel valamit.

Ti mikor mentek védőnőhöz és az elsö laborvizsgálatokra? :)

febr. 19. 16:17
 17/40 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :) szuper, hogy nálad is minden rendben!

Sajnálom a tüneteid, nagyon kellemetlen lehet. Hátha használni fognak rá, amiket felírtak.

Én holnap fogom felhívni a védőnőt, úgyhogy még nem tudom mikor indulnak a vizsgálatok.

febr. 19. 16:20
 18/40 A kérdező kommentje:
Én is holnap terveztem elmenni,mert több is van és nem tudom kihez tartozom :) Mikorra vagytok amúgy kiírva? Én október 7.
febr. 19. 16:38
 19/40 anonim ***** válasza:
Én október 13. (13-as voltam)
febr. 19. 17:17
 20/40 anonim ***** válasza:

Én a 2-es vagyok, most értünk haza az uh-ról. 7 hét 3 nap helyett még csak 5 hét 5 napos a kisvándámunk de már hallhattuk a kis szívverését és reménykedünk, hogy behozza a lemaradását🥹 Most jön egy hosszú várakozás a 12. heti uh-ra😭 Nekem is beállt az egésznapos hányinger/émelygés pár napja

Gratulalok mindenkinek! 🤗

febr. 19. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!