Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismamák, ti hogy...

6 hetes kismamák, ti hogy érzitek most magatokat?

Figyelt kérdés
Milyen tüneteitek vannak? :)

febr. 8. 15:43
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Gratulálok neked is! Biztosan minden rendben lesz :)

Sok türelmet mindenkinek a következő uh-ig!

febr. 19. 18:05
 22/40 A kérdező kommentje:

Dejó, az már szuper hogy olyan picinek is hallottatok szívhangot. Nagyon örülök, hogy mindenkinek jó hírek vannak :)

Nekem március 12.-én kell mennem, és majd utána 2-3 hét a genetikai. De elég lesz kibírni újra ezt a sok napot a vizsgálatig :)

febr. 19. 21:21
 23/40 anonim ***** válasza:

Hát én az előzmények miatt aggódom. Meg mert nálam pl eltűnt az öklendezés most. Félek mire legközelebb megyünk már nem lesz szívhang. Védőnőhöz jövőhét hétfőn megyek, akkor leszek pont 9+0.

5ös

febr. 20. 06:54
 24/40 anonim ***** válasza:
Elviekben a tünetek jönnek-mennek nem feltétlen jelent rosszat, de elhiszem, hogy aggódsz 5-ös, de bízz a kisbabádban🥹 Szorítok nektek! 🥰 2-es
febr. 20. 10:12
 25/40 A kérdező kommentje:

Nekem is volt amikor 1-2 napig nem volt valami tünetem,vagy nem fájt annyira a cicim,de visszajöttek :)De biztos lesz olyan ,ami elmúlik és nem jön vissza,viszont lesz helyette más.

Én végül csak telefonon tudtam beszélni a védőnővel,akkor adott időpontot,amikor már 11.hétben leszek.

Nekem ma lett volna esedékes a 2.menstruáció a baba óta. Amikor kimaradt az első és pozitiv lett a teszt,nekem nem voltak görcseim. Viszont ma érzek olyat a méhemnél,mint amit menszinél szoktam. Aki itt jár időben,tapasztalt ilyet? Csak enyhe görcs és az amúgy is nagy fáradtság mellé még egy adag fáradtság társul,csak feküdni esik jól :/

febr. 20. 15:25
 26/40 anonim ***** válasza:

Nekem nem görcs inkább ilyen húzódó fájdalom van, de már napok óta össze-vissza jön megy.

5

febr. 22. 07:48
 27/40 anonim ***** válasza:

Én nagyon kivagyok, egésznapos hányinger mostmár hányás is:/ Nem tudom, hogy tudok így bemenni dolgozni, plane hogy most van soron egy nagy projektem:(

Néha nekem is van ez a húzódó fájdalom

2

febr. 22. 16:36
 28/40 anonim ***** válasza:

Nekem szúrkálások vannak az alhasamban, enyhe görcsök is, de nem vészes.

Ma reggel már hánytam és egész nap émelygek. A hétfői munkától én is tartok, mert pácienseim vannak és elég látványos lesz előttük, ha futnom kell a mosdóba.

Mellesleg nekem is március 12-én kell visszamennem.

Ti eddig kiknek jelentettétek be a nagy hírt?

11-es voltam

febr. 22. 19:18
 29/40 A kérdező kommentje:

Sajnálom nagyon :/ én nehezen tudok enni, egész nap megvan még a keserű íz. Alig tudtam ma főzni is, a férjemnek kellett befejezni,mert minden büdös. Akarmit eszek más az íze és par falat után nem kell . Én csak öklendezem. Nekem pont most lesz sok munka a munkahelyen és kötelező túlórát akar a főni,szóval muszaj leszek ott is szólni,pedig még kicsit vártam volna vele,holnap leszek 8.hétben.

Mi a nagyszülőknek,tesóknak és egy két nagyon közeli barátnak. Akik kicsit távolabbiak meg akarom várni a 12.hetet Ti? :)

Én valamelyik nap iszonyú sokat aludtam, szabadnapom volt, biztos nem bírtam volna aznap bemenni dolgozni :/

Nekem vombee gyógyszert írtak fel a hanyingeres dologra, ha gondolod kérd a dokidtól. En kicsit sajnálom rá a pénzt,elvileg 15 ezer körül van. Amíg tudom húzom,ha muszáj lesz akkor veszem csak. Van most mire költeni :/

febr. 22. 20:21
 30/40 anonim ***** válasza:

Hú, sajnálom, hogy ilyen nehezen tudsz enni. Nekem ennyire eddig nem vészes, tudok enni valamennyit, de sajnos semmi zöldség nem megy le a torkomon, pedig előtte nem tudtam létezni nélküle.

Mi is pontosan így mondtuk el, nagyszülők, testvéreimnek és 2 nagyon közeli barátnőmnek. :)

Én úgy vagyok vele, hogy ők azok, akik ha baj van, tudnak támogatni lelkileg.

Nálam fáradékonyság nincsen, vagyis az a tipikus ólmos, amiről sokan beszélnek.

A gyógyszerről hallottam, de most még a B6 vitaminnal próbálkozom. Te is próbáld meg, hátha. Meg egy-két korty kóla is tud segíteni.

febr. 23. 07:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!