P.adamne06 kérdése:
Első trimeszterben olyan 6 hetes lehetek, orvos januárban fog látni, viszont mensi szerű görcseim vannak, és van egy 10kg-os nagyobb gyerekem akit néha ahogy megemelek a jobb oldalt bele bele görcsöl, lehet baja a magzatnak tőle?
Figyelt kérdés
Ugye itt vannak az ünnepek most, maximum ügyeletre tudnék menni, de nem is tudom csinálnának e velem ezzel valamit. Elsővel is volt mensi szerű görcs de ugye nem is kellett emeljek. Nagyon féltem mindkét kicsit, a bentit is hogy ne legyen baja és meg maradjontegnap 20:11
1/5 anonim válasza:
A görcs normális. Ha nem vérzel, nem kell orvoshoz menni előbb.
2/5 anonim válasza:
Nincs még ilyenkor magzat, legfeljebb embrio. Nem, nem lesz semmi baja attól, hogy emelgeted a 10 kg-os gyereket. A menszi szerű görcsök és a jobb oldali nyilalások is természetesek, tehát jól érzed, hogy feleslegesen mennél az ügyeletre.
3/5 anonim válasza:
Gyárban dolgoztam és olyan 15 kg-t emelgettem. Ezt már nem ajánlom, ott is hagytam, mert kb. lesz@rtak, hogy terhes vagyok. Hematomám és miómám is volt akkor, és érdekes módon előtte nem volt. Ahogy elmentem onnan mindkettő felszívódott.
Nekem is voltak görcseim, de az orvos azt mondta, hogy normális mert tágul a méhem.
4/5 anonim válasza:
A görcsölés normális, első terhességnél nekem is volt. Amíg nincs vérzés, nincs ok aggódni. A lányom 12 kg körül volt, mikor a fiammal tethes voltam, sokszor kellett őt is emelgetni és vinni. Nem történt semmi baj, pedig veszélyeztetett voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!