Tegnap töltöttem a 7 hetet. Nincs rosszullétem, nem is volt. Esetenként kicsi émelygés, szédülés és hányinger. A mellem nagyobb, eddig fájt is, de most az sem igazán olyan vad mint előtte, alig fáj. Valami baj lenne? Tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 07:13
1/12 anonim válasza:
Ha beírod a keresőbe, 5 ezer kérdés van már ennek kapcsán, ahol leírták, hogy nem, semmi bajt nem jelent, ha nincs tünet és magadtól is lehetne annyi józan eszed, hogy tudod, nem mindenkinek vannak tünetei.
2/12 anonim válasza:
Majd jönnek a rosszullétek ne izgulj. Addig is élvezd, hogy jól vagy.
Nekem a 8-9.het körül kezdődtek, de akkor sem volt vészes
3/12 anonim válasza:
Vagy nem jönnek... Három terhességem volt, egyiknél sem voltak rosszullétek.
4/12 anonim válasza:
Örülj neki. Én kb haldokoltam, olyan rosszul voltam. 0-24-ben hányinger, mellfeszülés, szagérzékenység és ólmos fáradtság.
5/12 anonim válasza:
Ráérsz még rosszul lenni :D Van akinek semilyen rosszulléte nincs. Van akinek csak a 3.ik trimeszterben. Nekem a 9 hetesen kezdődtek a 16.ik hétig. De nekem még mellé pusztító étvágytalanság is társult. És ez meg is maradt. 6 kg-ot fogytam :D a Mellfájdalmam kb. 10.ik héttől enyhült... Most a 18.ik hétben járok, és már egyátalán nem fáj. 🙂 Ha ilyen kis paramami vagy szerezz be egy dopplert, a későbbiekben jól fog jönni, én a 11.ik héttől megtaláltam vele a szívhangját. Boldog Babavárást. 🥰
6/12 A kérdező kommentje:
Volt már 7 hetesen egy vetélésem emiatt parázok. Akkor sem volt semmi tünetem a mellfeszülést leszámítva, de egyszer éjszaka begörcsöltem és ennyi volt sajnos. Most rá egy évre sikerült újra teherbe esni és örülök neki. Köszönöm a válaszokat. Minden jót!
2023. márc. 19. 13:48
7/12 anonim válasza:
Sajnálom a veszteséged. Minden esetre igyekezz nem stresszelni (tudom, ne legyek hülye), vagy legalább próbáld magad mással lefoglalni. Nekem a 8.hét után kezdődött a feketeleves, így 6 hete hányok éjjel-nappal.
8/12 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt már sajnos vetélésem, àtérzem…
Jelenleg 12 hetes vagyok, de alig vannak tüneteim, teljesen kivoltam idegileg, hogy baj lehet. De inkább örülj neki, nem kell, hogy rosszul legyél😁
8 hetesen voltam utoljára dokinál, mivel teljesen elmúlt minden tünetem egyik pillanatról a másikra, de minden rendben volt. Azóta tudom is, pedig kb a mellem érzékeny néha.😅
Szóval ne aggódj, minden rendben!☺️
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat! Mindenkinek boldog babavárást! 😊
2023. márc. 26. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!