Kismamák közt volt olyan ki a terhesség első 3 hetében volt rosszul? ( hányás, hányinger) A babonákban a pici nemével kapcsolatba mennyire hisztek? Sok azt mondja a baba neme függ attól, hogy ki hogyan vészelte át a baba várás első pár hónapját.
A terhesség első 3 hetében tulajdonképpen nincs nagyon mire tünet legyen, hisz ilyenkor még az ember azt sem tudja, hogy terhes, mert még a menzesze sem maradt ki, akkor mégis milyen tünete lehetne? A hányinger, hányás jellemzően a terhesség 6-7-8. hete körül szokott jelentkezni, persze van akinek korábban, de az sem az első 3 hétben van.
Ha neked hányingered van, hánysz és babát tervezel, akkor lehet hogy elkaptál egy hányásos vírust és attól vagy rosszul, nem a terhességtől.
Amúgy a terhesség átvészelése, tünetek megjelenésének semmi köze a baba neméhez.
Azt mondja a babona, aki édeset kíván és sokat van rosszul, hányinger, hányás, annak lánya lesz. Na, nekem pont ilyen volt az egész terhességem egészen a végéig és fiam van.:)
3 hétben nem tudtam h terhes vagyok, a 6 héten kezdtem hámyni de ezt megelőzte 1 hét èmelygés.
én végig édeset kivántam 20. hétig hánytam. lányom lett. pedig nem hiszek a babonában
Nekem nagyon erős fejfájásom és hányingerem volt, persze mivel még nem tudtam, hogy terhes vagyok csak utólag tudom, hogy attól.
A babonákban nem nagyon hiszek, a barátnőmmel mindketten kisfiút várunk, és teljesen más tüneteink voltak... az alapján ez elején biztosak voltunk benne, hogy egyikünknek lánya, a másikunknak fia lesz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!