Van itt közületek, akinek terhesség alatt (III. trimeszter) csináltak nagyobb fogorvosi beavatkozást (természetesen röntgen nélkül)? Megcsinálták minden további nélkül? Csak mivel az én fogorvosom húzódozik.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 12:02
1/6 anonim válasza:
Igen,nekem csináltak.Kaptam lidokaint is.
Szájsebészeten operálták ki az egyik fogamat,mert ciszta volt alatta.Semmi gond nem volt! :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat, megnyugodtam! Én most vagyok a 27. hétben. Akkor ezek szerint érdemes lenne fogorvost váltanom, aki másként áll hozzá...
2013. ápr. 28. 12:05
3/6 anonim válasza:
Nem tudom mennyire számít nagy beavatkozásnak,de a 34hetesen szedték ki 2bölcsességfogam a szájsebészeten,kaptam 2féle érzéstelenítő injekciót.38hkm
4/6 anonim válasza:
Igen, a rtg.-en kívül bármit lehet. Milyen nagy beavatkozás lenne? Hallottam, hogy valaki szurit sem ad terhes, vagy szoptatós kismamának, pedig lebomlik teljesen, mire oda érne. Üdv.:18 hetes fogászasszisztens kismama.
5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat, megnyugodtam!
A fogasszisztens kismamának: Egy porcelán fogpótlás betétele, viszonylag hátul van, de engem mégis zavar...És szülés után nem tudom mennyire lesz időm ezzel foglalkozni. Még lenne egy kérdésem: Jól tudom, hogy ilyen esetben pl a kismamáknak a fogtechnikai díjat kell csak kifizetni?
Köszönöm még egyszer a segítő, hasznos válaszokat, mindenkinek megy a zöld kéz!
2013. ápr. 28. 12:20
6/6 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok a fogászatról. Magánfogorvosnál dolgozok, nálunk teljes árat kell fizetni, az sztk.-s dolgokat, árakat sajnos nem tudom. Jól teszed, ha megcsináltatod most, mert utána nehezebb lesz jó időpontot találni. Nekem is most lesz csiszolva az egyik fogam, korona kell rá. Azért is jó megcsináltatni a fogakat még terhesség alatt, mert szülésnél, mikor szorítasz velük egy rossz fog hamarabb letörhet, mint mondjuk egy rendesen betömött. Boldog babyvárást, jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!