Első trimeszter alatt mehetek nyáron a Balcsira nyaralni?
Figyelt kérdés
Azért írtam ki ezt a kérdést,mert könnyen kapok el fertőzéseket és ha kiveszünk egy nyaralót például,ahol többen használták a wc-t zuhanyzót stb lehet,hogy elkapnék valamit. Meg a vízben sem jó gondolom így bemenni. A másik meg,hogy napozni szabad?menjek,vagy ne menjek?2013. ápr. 24. 23:17
1/5 anonim válasza:
Miért ne mehetnél, mennek pocakkal is a kismamák. Napozni lehet, de azt amúgy is módjával, mintha nem lennél terhes.
WC deszkára meg sosem ülők, de ha kell, a drogériákban lehet kapni papír vécéülőkét és fertőtlenítő kendőcskéket.
2/5 anonim válasza:
ha hajlamos vagy a hüvelyi fertőzésekre, akkor nem ajánlatos fürödni. a wc-t azért ki lehet fertőtleníteni egy kis domestossal + a deszkára ne ülj rá, a zuhanyzóba meg flip flopban menj be.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is egy kis domestos csodákra képes! :) Fürdeni nem mennék az első trimeszterben, max, ha nagyon nagyon nem bírod, akkor egy kis canestent kenj a tamponra, és úgy tedd fel, azzal bemehetsz egy kis időre, de nem órákra. Én a helyedben bemennék a Balcsiba mondjuk térdig, vagy gumimatracon és locsolgatnám magam, és a biztonság kedvéért feltennék tampont is, és akkor nem lehet gond, ha véletlen beleesel a vízbe, vagy lemártózol egy 5 percre. Csak utána rögtön vedd ki a tampont.
4/5 A kérdező kommentje:
Ksözönöm az ötleteket! Még várok továbbiakat,ki hogyan oldotta meg a nyaralást! :)
2013. ápr. 25. 08:43
5/5 anonim válasza:
Mint ha Én tettem volna fel a kérdést! :) A nyaraláskor már a 2. trimeszterben leszek, de Én úgy döntöttem (pedig imádom a vizet) hogy nem fogok csak térdig bele menni a vízbe. Ezt az egy nyarat kibírom fürdés nélkül. Nem szeretném megadni még a lehetőséget sem a fertőzésnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!