Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert faj a hatam ennyire?

Miert faj a hatam ennyire?

Figyelt kérdés
16+4 hetes terhes vagyok es a hatam tegnap este ota fajdogal(neha jobban,neha elmulik).nem mindig ulok egyenesen,es most vettem eszre hogy nagyon beindult a pocak novekedes.Ez nem jelent bajt?Mas panaszom nincsen..Mit tehetnek?Meg arra is gondolotam hogy mivel a kanapen alszok(ami eleg suppedos) hogy elaludtam..

2013. márc. 7. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Mert terhes vagy. :D

Tornázz ahogy időd engedi, de minél gyakrabban, mert később csak rosszabb lesz.

2013. márc. 7. 21:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy terhes vagyok..Csak ugy hallottam hogy azokanak faj a hata akik mar idosebb terhesek..Uszni sezretnek majd jarni,de kb egy honap mulva nyit a kozeli uszoda...Mast nem nagyon merek csinalni mert volt 2 vetelesem mar, es nem akarok kockaztatni..
2013. márc. 7. 23:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt normális (sajnos). Van, akinek az elejétől a végéig fáj.
2013. márc. 8. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 22 hetes, nekem akkor fájt őrjítően a hátam, mikor előző este valahogyan kitakaróztam. De egyébként nekem nagyon a legelején is fájt a derekam, pedig csak nagyon keveset hajolgattam... :(
2013. márc. 8. 11:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Az enyém is most kezdett el veszettül fájni. Igaz, én mindjárt betöltöm a 28-at, de valami durva módon fáj, olyan hátul bordatájon és a derekamnál, a csípőm is fáj, és néha nyilallgat, feküdni sem esik jól.

Nekem is akkörül kezdett néha hasogatni mint neked, de az semmi nem volt ehhez képest. Egyébként nem mindegy hol hol fáj szerintem, alul a fenék feletti derékfájás főleg ha görcsölsz is, az nem biztos hogy természetes, ha olyan van pihenj sokat, ha nem múlik doki. A gyerek és a méh súly-növekedése, csak a harmadik trimesztertől okoz durva hátfájást. Az én pocakom is most eredt meg nagyon, nehéz egyenesen ülni, kihúzni magam, én is a baba növekedésére fogom, nem tudom lesz-e még szünet benne vagy folyamatos lesz, mert ha igen kezdődik az igazi terhesség...

A kemény ágy sokkal jobban támaszt.

2013. márc. 16. 20:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt!Igen tudom,en is szeretnek kemeny agyon aludni vegre,de mig el nem koltozunk addig arra sajnos nincs lehetosegem.Azota elmult szerencsere.Csak neha jon elo,foleg mikor fekszem es az egyertelmuen az agy hibaja..:(

De nem gorcsolok,csak a hatam a gerincem menten faj foleg. Az en hasam is jol beindult..Kivancsi leszek mi lesz kesobb..:D

2013. márc. 17. 18:42
 7/8 anonim válasza:
Hello. Én 18 hetes kismama vagyok és tegnap óta nagyon fáj a csípőm és kicsit a hasam alja is...a dokim szerint ez természetes. De nagyon parázok, hogy biztos nincs-e gáz...
2015. márc. 13. 22:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem mar el is mult neked is!:) Biztos nem lesz baj,ez normalis..:)
2015. ápr. 29. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!