Miert faj a hatam ennyire?
Mert terhes vagy. :D
Tornázz ahogy időd engedi, de minél gyakrabban, mert később csak rosszabb lesz.
Az enyém is most kezdett el veszettül fájni. Igaz, én mindjárt betöltöm a 28-at, de valami durva módon fáj, olyan hátul bordatájon és a derekamnál, a csípőm is fáj, és néha nyilallgat, feküdni sem esik jól.
Nekem is akkörül kezdett néha hasogatni mint neked, de az semmi nem volt ehhez képest. Egyébként nem mindegy hol hol fáj szerintem, alul a fenék feletti derékfájás főleg ha görcsölsz is, az nem biztos hogy természetes, ha olyan van pihenj sokat, ha nem múlik doki. A gyerek és a méh súly-növekedése, csak a harmadik trimesztertől okoz durva hátfájást. Az én pocakom is most eredt meg nagyon, nehéz egyenesen ülni, kihúzni magam, én is a baba növekedésére fogom, nem tudom lesz-e még szünet benne vagy folyamatos lesz, mert ha igen kezdődik az igazi terhesség...
A kemény ágy sokkal jobban támaszt.
Koszonom a valaszt!Igen tudom,en is szeretnek kemeny agyon aludni vegre,de mig el nem koltozunk addig arra sajnos nincs lehetosegem.Azota elmult szerencsere.Csak neha jon elo,foleg mikor fekszem es az egyertelmuen az agy hibaja..:(
De nem gorcsolok,csak a hatam a gerincem menten faj foleg. Az en hasam is jol beindult..Kivancsi leszek mi lesz kesobb..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!