34. hetes vagyok, és már kb. egy hete iszonyatosan fáj a hátam, mit lehet tenni ez ellen? És miért lehet ez, jelez valamit, eddig semmi bajom nem volt!?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 10:42
1/5 anonim válasza:
37 hetes vagyok és nálam most kezdődött. Semmi baj, csak megterheli a gerincet- hátat a baba és a plusz súly. Nekem az segít ha a férjem néha meg maszírozza.
2/5 anonim válasza:
Nekem akkor fájt a hátam, amikor hirtelen sokat nőtt a baba. Szerintem is csak attól van nálad, hogy megterheli a gerincet, ahogy a pocak húzza előre. Figyelj oda a helyes testtartásra, a medencét billentsd meg kicsit előre, húzd ki magad, vállakat engedd le. Én alapvetően így tartom magam és 39 hetesen már nem fáj se a derekam, se a hátam. Plusz a nyújtógyakorlatok is sokat segítenek.
3/5 A kérdező kommentje:
lehet találni ilyen gyakorlatokat a neten?
Az amúgy igaz, hogy hirtelen sokat nőtt, ebből nem lehet baj?
2010. febr. 15. 20:17
4/5 anonim válasza:
Biztos lehet a neten is találni, én egy Callanetics dvd-ről csainálom.
Nem hinném, hogy az baj lenne, legfeljebb ha épp ultrahangoznak az idő tájt, lehet hogy nagy babát fognak jósolni (mint nekem is). De azt se szabad készpénznek venni...
5/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. febr. 17. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!