Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11dpo-n csináltam tesztet és...

11dpo-n csináltam tesztet és negativ lett. Szerintetek ezt a hónapot engedjem már el? Volt esetleg valaki olyan akinek negativ volt 11.dpo-n de még is lett baba?

Figyelt kérdés

febr. 8. 23:46
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Nekem 11. Dpo délután negatív volt. Később bőven időn túl kikukáztam és volt rajta száradási csík. 12. dpo délután halvány pozitív, 13 dpo reggel egyértelmű pozitív. (mind 25-ös teszt)

Az ovudban biztos vagy? Nagyon korai amúgy 11. dpon tesztelni.

febr. 9. 06:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Túl korán teszteltél, van még esély.
febr. 9. 08:19
 3/9 anonim ***** válasza:
5%

Persze, ha az aktus utáni 5 percben nem pozitív a 25-ös teszt vagy nem 3-4 hetet ír a digitális, akkor áshatjátok el magatokat.

Asszony, nálad minden rendben a toronyban?

febr. 9. 09:11
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen biztos vagyok az ovumban

Köszönöm a válaszokat

febr. 9. 10:15
 5/9 A kérdező kommentje:

Január 14. Volt a mensim első napja január 28. Volt ovum a naptáram és az lh tesztem szerint sőt éreztem is(mindig érzem) az nap együtt is voltunk párommal

És most kedden éreztem tompa alhasi szurkákat majd másnap picit erősebben de egész nap aztán csütörtökön megint csak egyszer egyszer de pénteken megint sűrűbben és picit erőteljesebben és ilyet még nem éreztem eddig ennyire hamar egy héttel a mensim elött

A melleim azt érzem hogy szét fognak durrani 😅 volt már esetleg valaki igy? Hasonlo sztorykat szivesen olvasnék addig is jobban megy az idő és könnyebb kivárni hogy késsen 😊

febr. 9. 10:31
 6/9 anonim ***** válasza:
31%
Miért kell ennyire vergődni ezen? Majd ha kesik tesztelsz, akkor kiderül. Melleid ilyenkor még nem durranak ki, mikor még terhességről sem beszélünk, 16 hetes vagyok, mell bedurranás nekem speciel 6 héttel indult.
febr. 9. 11:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok sok egészséget nektek
febr. 9. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Nekem 10 dpo halvány szinte láthatatlan volt csak ha akartam akkor látszott, 12 dpo már erős pozitív volt a 10-es erősségű teszt.

Áterzem hogy aggódsz, mi 5. Hónapja próbálkozunk.. remélem most sikerült és drukkolok neked is ☺️☺️

febr. 9. 12:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod és drukkolok neked☺️majd ird meg hogy sikerült e kiváncsi vagyok
febr. 9. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!