11dpo-n csináltam tesztet és negativ lett. Szerintetek ezt a hónapot engedjem már el? Volt esetleg valaki olyan akinek negativ volt 11.dpo-n de még is lett baba?

Nekem 11. Dpo délután negatív volt. Később bőven időn túl kikukáztam és volt rajta száradási csík. 12. dpo délután halvány pozitív, 13 dpo reggel egyértelmű pozitív. (mind 25-ös teszt)
Az ovudban biztos vagy? Nagyon korai amúgy 11. dpon tesztelni.

Persze, ha az aktus utáni 5 percben nem pozitív a 25-ös teszt vagy nem 3-4 hetet ír a digitális, akkor áshatjátok el magatokat.
Asszony, nálad minden rendben a toronyban?
Igen biztos vagyok az ovumban
Köszönöm a válaszokat
Január 14. Volt a mensim első napja január 28. Volt ovum a naptáram és az lh tesztem szerint sőt éreztem is(mindig érzem) az nap együtt is voltunk párommal
És most kedden éreztem tompa alhasi szurkákat majd másnap picit erősebben de egész nap aztán csütörtökön megint csak egyszer egyszer de pénteken megint sűrűbben és picit erőteljesebben és ilyet még nem éreztem eddig ennyire hamar egy héttel a mensim elött
A melleim azt érzem hogy szét fognak durrani 😅 volt már esetleg valaki igy? Hasonlo sztorykat szivesen olvasnék addig is jobban megy az idő és könnyebb kivárni hogy késsen 😊

Nekem 10 dpo halvány szinte láthatatlan volt csak ha akartam akkor látszott, 12 dpo már erős pozitív volt a 10-es erősségű teszt.
Áterzem hogy aggódsz, mi 5. Hónapja próbálkozunk.. remélem most sikerült és drukkolok neked is ☺️☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!