Augusztusra kiirt kismamak, hogy vagytok?
Hanyadik hetben vagytok?
Mikorra vagytok kiirva?
Baba neme?
Hogy erzitek magatokat?
Nagyon orulnek, ha lennenk paran, akik ''osszejarnank'' itt a szulesig, es drukkolnank egymasnak.
(Jo lenne, ha nevvel vagy nick-kel valaszolnatok, hogy konnyebb legyen azonositani egymast.)
Andi. Ne aggodj. Meg boven van ideje megfoRdulni. Nalunk minden heten atfordult anno. Kitartast.
Gabi
Minden heten???
Ejj, jo kis porges lehetett odabent! :D
Andi
Nekem mondod. Az apja kis alien-nek hívta. Kifele nem igyekezett de azóta kis örökmozgó. Egésznap csak futkos. 😆
Gabi
Latod, megsporolsz egy fittness berletet. :D
Csajok, hogy alltok a szemeremcsont-popsifajdalommal?
Az nincs. De a csaszaros hegem viszont nagyon fáj.
Gabi
Az (még?) nekem sincs. "Maradtam" a bordafájdalomnál. És a lábam is gágog. Olyan, mintha a terheléstől ott is csúsznának szét a csontok.
Lilla
Mi újság? Ki hogy van?
Én borzasztóan dagadok. A gyűrű már vagy egy hete nem megy fel az ujjamra, de mára a lábam is akkora, hogy a két számmal nagyobb papucs se igazán kényelmes.
Próbálok tenni ellene (folyadékfogyasztás, sómentesség, lábfelpolcolás...), sikertelenül.
Szerencsére a vérnyomásom emellett rendben, és fehérjét se mutattak ki.
Lilla
Lilla a dagadas nem jo de azert figyeld a vérnyomást lehet toxémia gyanú is. Tudom nekem az volt 3eve a 16. Hettol de halisten nemmalakult ki. En akkor nem dagadtam. Most neha vizesedem de lemegy par nap alatt.
Mi is megvagyunk. Kevés a helye a picinek nem mozog most sokat. Csak neha rug nehanyat. Varjuk meddig marad bent.
Többiekkel mi a helyzet?
Gabi
Igen, mérem rendszeresen. Szerencsére nem megy feljebb, olyan alacsony, mint máskor (90/60 körül). A doki is megnyugtatott (nagyjából), hogy a lábszári részen nagyon minimális, és szerinte tökéletesen betudható a melegnek is. Igaz, nem neki kell 35/36-os lábbal 38-as papucsban mászkálnia (eleve torkos a lábam, most meg főleg szétterül), remélem szülés után visszakapom az eredetit. :)
L.
Nem tudjátok véletlenül, hogy az EDA-hoz szükséges laborvizsgálatot éhgyomorra kell elvégeztetni, vagy lehet sem?
TI hallottátok a legújabb hírt.Tegnap halottam a híradóba, hogy BCG oltáshiány van.És az elkövetkezendő két hétbe elfogy itthon, európában már nincs is.A tartalékot csak azok az újszülöttek kapják meg akik környezetében TBC-s beteg van.Tehát mi belleesünk az érintett csoportba, akiknek a gyerek nem fogja megkapni. Annyit ígértek, hogy a gyerekek egyéves korokig meg fogják kapni amint a gyártó újrainditja a rendelést.Engem kimondottan bosszant a dolog. Ti hogy vagytok vele?
Gabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!