Augusztusra kiirt kismamak, hogy vagytok?
Hanyadik hetben vagytok?
Mikorra vagytok kiirva?
Baba neme?
Hogy erzitek magatokat?
Nagyon orulnek, ha lennenk paran, akik ''osszejarnank'' itt a szulesig, es drukkolnank egymasnak.
(Jo lenne, ha nevvel vagy nick-kel valaszolnatok, hogy konnyebb legyen azonositani egymast.)
Akkor kezdem en:
31+6 hetes,
augusztus 16.,
kisfiu,
nyitott mehszaj miatt sajnos a 17. het ota fekszem folyamatosan. (Elotte meg hematoma miatt fekudtem.)
Andi
Szia! Örülök hogy vannak még nyitott kismamák Andi:)én 29+6hetben vagyok és augusztus 31re vagyok kiírva a kislányommal:) de mondjuk most legutóbb azt mondták 4D-n hogy inkább egy héttel előbb mint később. Hál istennek a terhesség eleje óta semmi de semmi bajunk,mostanában kezdett egy kis derékfájás kis álmatlanságggal fűszerezve:-S egyenlőre a méhszáj is zárt teljesen, szóval nem panaszkodhatok.
Remélem azért nem lesz nektek sem semmi komolyabb, pihenj sokat és türelem,már nincs sok vissza :)
Név válásztás megvolt már? Hízással hogy állsz? Mesélj még magatokról :)
Ancsa
Sziasztok!
Andi...nem gyenge! Kitartás!!
28. hétbe vagyok az inkább lesz szept. eleje dátum szerint de a babóca 2 héttel nagyobb mint ami a kiírt így aztán belecsúszhatok az augusztusba.
Szuper ötlet ez a kezdeményezés!!
Nálunk minden szuper, meleget akarok mert a hideget nem szereti a pocaklakó!!! 😝
Szia Ancsa, orulok neked!
A kislanyok bizony sokszor kibujnak mar a 38.-39. het korul, mert ok erettebbek, es elobb keszen allnak a kinti eletre, mint a lustibb fiuk.
Az elejen irtad, hogy orulsz, hogy vannak nyitott kismamak, aztan irtad azt is, hogy zarva vagy meg. Most hogyan allsz pontosan 'mehszajilag'? :)
A 22. hetig nem hiztam, de a tobb, mint 3 honapos fekves miatt azota feljott 9-10 kg.
A mehszajamat osszevarrtak, remeljuk kitart meg egy darabig.
Nevek meg csak otlet szinten vannak, de viszonylag megegyezik az izlesunk a ferjemmel, igy majd szules utan dontunk. Meglatjuk melyik illik a babahoz. :)
Babaszoba meg sehol. PEdig ra kell huznunk, mert sanszos a koraszules. Mar a 28. hetnek is orultunk.
Ti hogy alltok a nevekkel, babaszobaval, babakocsival?
Andi :)
Szia kedves #3 (hogyan szolithatunk?)
Azt mondjak, hogy a 12.-14. hetig amekkoranak saccoljak a babat, es amikorra saccoljak a szules idopontjat, az a mervado. Mert addig egy utemben fejlodnek a babak. Onnantol kezdve mar egyre nagyobb elteres van a babak kozott, ami a genetikan mulik.
De ha kislanyod lesz, akkor siman becsuszhatsz az augusztusba. :)
A nyitott dolgot azokra a kismamákra értettem, akik így szívesen megosztják a babavárós eseményeket itt :):):) a méhszájam viszont tényleg zárt. Nem bánnám azt sem ha előbb kibujna a kisasszony mert már nagyon várjuk, igaz első baba (25vagyok) de nem tartok a szüléstől egyenlőre. Én a kilókon már túltettem magam,már 13 plussznál vagyok,pedig nem eszem halálra magam,bár mondjuk nem is igazán látszik rajtam mert 180magas vagyok és ráadásul előre nő a pocak, nem szélesedek. A kislány nevében párommal megegyeztünk már az elején , Liliána lesz :) Babakocsi már megvan, hordozoval együtt, a kombi kiságy is, de a szoba még nálunk is a levegőbe lóg. Lassan össze szedjük magunkat aztán festés,kell egy ruhás szekrény a manonak stb.
Ancsa
Liliana!!! :)
Kisbabanak, kislanynak edes, felnott nonek szep nev.
Nagyon jol valasztottatok. :)
Ha rendben vagy fizikailag, akkor nem csoda, hogy mar vasarolgattatok dolgokat.
Mi nem mertunk eddig.
Tavaly januarban 25 hetesen szuletett meg a kislanyom, es feltunk, hogy a mostani baba is tul koran erkezik.
Sajnos a kislanyunk nem elte tul.
(Utana nyaron ikerbabakat veszitettunk el.)
Andi
Jó reggelt!
3-aska vagyok a'la Reni 😉
Úgy tűnik utolsó leszek a sorba szülésügyileg! ☺
Benedek a pocaklakó viszont nem lusta. Első baby, nem tudom mennyire okés, hogy kirúgja a ház oldalát is! Tegnap elérte a lengőbordám ülve...na azt megköszöntem neki szépen!
Kilókkal so-so... korábban brutál sokat sportoltam most ezt nullára kellett redukálni mert 3x véreztem és a kutya nem tudja miért. Eddig 7 kiló plusz meg fene tudja hány kiló izom ment a levesbe. Innen felállni lesz szép de tojok rá és élvezem!! 😉
Babaszoba nálunk is még a holdba, gipszkartonozni kéne de majd csak juliusba lesz rá idő.
Milyen ételeket kívántok? Van ami olyan huuuude nagyon nyami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!