Augusztusra kiírt kismamák most hány hetesek vagytok?
Én aug 22re vagyok kiírva, és most 24 hetes vagyok, elvileg(orvos szerint).
De így aug 22re csak 37 hetet töltöm be, és aterhesség 40 hétből áll, nem?
vagy hogy van ez?
Szia!
Én augusztus 4-re vagyok kiírva és most vagyok 27+4 hetes.
A terhességet a menszi első napjától számolják, vagy ha az uh mást mond akkor az szerint. Nekem a kettő közt van 1 hét eltérés, de a doki azt mondta az még nem olyan lényeges, ígyhát a menszimtől van számolva.
utolsó menzim nov 15. akkor nekem hogy számolják?
Nekem csak annyiból lenne jó, ha tudnám, mert szoktam olvasgatni, h a fejlődésben hol jár, és ott a heteknél is nagy külömbség van..
Előző vagyok.
A helyedben én a dokit is megkérdezném, hogy akkor most melyik időponthoz igazodjál!
A második uh szűrővizsgálatom 04.07én volt, akkor 18 hetes voltam.
BPD:46mm
Femur:31mm
OFD:57mm
szia.aug 22-re vagyok kiirva,és a utolsó mens első napja nov 15.e volt nálam is,eszerint 26+2 hetes vagyok/vagyunk,de nekem uh szerint néhány nappal kisebb a babám,de csak 2-3 nappal.én itt szoktam megnézni h hányadik hétbe vagyok,mert ugy mennek a napok h néha összekeveredek h pontossan hol járok:
Boldog pocakosodást!
Szia!
legelső vagyok, bocsi de rosszul írtam neked, 28 hetes és 4 napos vagyok. Mostanában állandóan keverem a heteimet. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!