Augusztusra kiírt kismamák most hány hetesek vagytok?
Én aug 22re vagyok kiírva, és most 24 hetes vagyok, elvileg(orvos szerint).
De így aug 22re csak 37 hetet töltöm be, és aterhesség 40 hétből áll, nem?
vagy hogy van ez?
voltam terhelésesen,de az eredményért még nem mentem el.ugyvolt h ma megyek de nem értem oda-meg nemigazán volt kedvem ebben a banga melegben orákat buszozni.meg állitolag a védönöm elhozza az eredményt,de vele meg nem taliztam mostanában.ja 22 hetesen voltam ami már 1 honapja volt.
És TE?voltál már,vagy majd ezután fogsz menni?
csak nem Te tettél fel kérdést egy kicsit lejjebb?
én ott maradtam mert centrális-on voltam és csak az első vérvétel után érkezett meg a doki,utána meg uh-ra kellett várnom.de szerencsére nem voltam egyedül.de szerintem el lehet addig menni csak a lényeg hogy nem szabad enni semmit amig a másodikat is le nem veszik.sok vért nem vesznek-nálam nagy vérvétel is volt egyben-először 3,másodszor 2 picivel vettek
egyébbként az én uh-s méreteim 22+2 hetesen
BPD:55 mm
THQ:49 mm
FL:35 mm
szia!
nekem november 23.-án volt meg utoljára és aug.30-ra vagyok kiírva.most úgy tudom h 25 hetes vagyok... a doki meg a védőnő mindig megnézi azon a kerek naptáron me g utánaszámolnak és még nincs eltérés, a papírok szerint is csak pár nap...
Sziasztok! Akkor én nem is szólok semmit, mert nekem az utolsó menszim okt. 21-én volt, de még csak az uh. alapján 27+2 napos vagyok szintén Fehérvárról. Emiatt az első dátumomat ami júl 28. (37. hét) volt átírták aug. 12-re, de az is csak a 39 hét. A védőnő szerint a 37. hét után már bármikor megszülethet... Nekem még mindig keresztben fekszik Neked? Én voltam a kórházban 4d-n úgy néz ki kislány lesz.
Mindenki vigyázzon magára!
27+2 kismami
de leirom a 18+3 hetes uh-s adataim,mert látom Te azt irtad,csak hogy legyen összehasonlitási adatod.
BPD: 44 mm
FOD: 49 mm
THQ: 35 mm
FL: 23 mm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!