Augusztusra kiirt kismamak, hogy vagytok?
Hanyadik hetben vagytok?
Mikorra vagytok kiirva?
Baba neme?
Hogy erzitek magatokat?
Nagyon orulnek, ha lennenk paran, akik ''osszejarnank'' itt a szulesig, es drukkolnank egymasnak.
(Jo lenne, ha nevvel vagy nick-kel valaszolnatok, hogy konnyebb legyen azonositani egymast.)
Koszi Lanyok, nagyon aranyosak vagytok! <3
Hala Istennek hatott a gyogyszer, amit kaptam. Tegnap este ota nincsenek fajasaim.
Remelem Ti mind jol vagytok!
Ari vagy! :)
Akkor adott volna a doki tudoerlelot, ha befekudtem volna visszatartasra. A tudoerlelot csak a legvegso esetben adnak, mert az nem tul jo a babanak, hiszen szteroid.
(Persze, a koraszulotteknel fontosabb a tudoerlelo jotekony hatasa, mint a szteroid karos hatasa.)
Lanyok, vegyetek nagyon komolyan a kemenyedeseket, joslo fajasokat. Ha rendszeres, akkor hivjatok fel a dokit. Nem szamit, hogy mennyire eros vagy gyenge, de nem szabad rendszeresnek lennie!!
Andi
Szia Andi,
Nagyon örulök, hogy jobban vagy. Sokat gondoltam rad tegnap.
En ma voltam ultrahangon. Minden rendben, csak kisebb a baba, mint az atlag. Viszont jo utemben fejlödik, követi a növekedesi görbejet, csak egy picit alatta van. A tesoi is picik voltak szuletesukkor, szoval nem meglepö.
Mi vasarnap indulunk Magyarorszagra, pihenunk egy kicsit.
Vigyazzatok magatokra es mindenkinek szep nyarat kivanok.
Erika
Szia Erika! Nagyon orulok, hogy jol vagytok!
A babak a 12.-14. hettol mar eltero utemben nonek.Az a fontos, amit irtal is, hogy onmagahoz kepest jol fejlodik.
Pihenj sokat! Remelem nem faraszt ki az utazas!
Andi
Reggel kissebb fájásaim voltak. Rendszertelenek. De ha ez megint igy lesz akkor doki lesz belole. Biztos az idő teszi. De Most pihi amennyire a lányom engedi. Biztos ez az idő teszi. Már kiakaszto hogy vagy olyan meleg van hogy levegő nincs vagy pedig olyan hideg van hogy kabát lell. Biztos ez okozza a gondokat. Mi is bizunk még néhány hét.
Gabi
Nagyon vigyazz magatokra Gabi!
Kesobb irj, hogy elmultak-e a fajasok! Remelem elmulnak hamar.
Igyekszunk. Köszi. Ebből látszik 2terhesség sem egyforma.
Gabi
Sziasztok! Most olvasom Örülök hogy jól vagytok!Szorítok hogy minden rendben legyen:)))
Nálam nem sok változás van,a két csajszi a pocakban nagyon jól fejlődnek,doki szerint úgy mintha egyedül lennének a pociban és nem ketten,viszont egyre nehezebb a járás uh szerint (nem tudom mennyire lehet hinni) már 1200 grammosak a csajszik:) Amúgy Ramóna és Johanna lesz a nevük:)Kitartást lányok és mindenkinek boldog babavárást:))) Dóri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!