Augusztusra kiirt kismamak, hogy vagytok?
Hanyadik hetben vagytok?
Mikorra vagytok kiirva?
Baba neme?
Hogy erzitek magatokat?
Nagyon orulnek, ha lennenk paran, akik ''osszejarnank'' itt a szulesig, es drukkolnank egymasnak.
(Jo lenne, ha nevvel vagy nick-kel valaszolnatok, hogy konnyebb legyen azonositani egymast.)
1. Andi aug.16.
2. Gabi aug. 17.-24.
3. Dori aug.28.
4. Anita aug.29.
5. Lilla aug. 30.
6. Ancsa aug.31.
7. Reni szept. eleje
8. Erika szeptember 3.
9. Alexa szept.11.
Koszi Anita. :)
Bocsi Alexa, az elozo listarol lefelejtettelek. :)
Csajok, ugy be voltam parazva. Fel oran at jottek a fajasok, es ugye erosen sanszos nalam a koraszules.
Hala Istennek a magnezium elvitte a fajasokat. Ugy nez ki, csak joslok voltak.
Andi
Nekem is volt a hétvégén. De a lányommal is volt és végig vittük . Még néhány het es a kritikus időn túl leszünk. En is magnéziumot vettem be az segitett. De igy is ijesztő.
Gabi
Bizony ijeszto!
Tartsatok ki Gabi!!!
Mi is azon vagyunk. :)
Nekem is allando problemam a kemenyedes. Ez a 3. terhessegem, az elsönel vegig kemenyedett a mehem, 36. hetig sikerult benn tartani a fiamat. A masodik jobban ment, 38. het lett belöle. Most a 20 het körul ujra elkezdödött, de aztan javult a helyzet. Egesszen tegnap du-ig. Elkezdtem tapetazni a babaszobat. Jol is ment egy darabig, de kombinalni akartam a tapetat egy masik fajtaval. Na onnantol lett katasztrofa. Leteptem vagy 4 csikot, nagyon csunya volt. Mire a ferjem hazajött, mar bögtem. Visszamentunk a tapetaboltba, hogy adjanak valami ötletet, de nem volt tippuk, szerintuk tapeta hiba-vagy nem.
Na mindegy. Persze ettöl folyamatosan görcsöltem. A vegen mar 15 percenkent.
Szerencsere ejfel utan elmult, most mar jol vagyok.
Szoval csak nyugalom, senki ne stresszelje magat feleslegesen.
Vigyazzatok magatokra.
Nektek amugy hanyadik baba lesz es mi lesz a neve?
Nekunk 3.
A neve valoszinuleg Izabella lesz.
/Erika
Erika csak óvatosan. Sajnos a stressz nem a legjobb.
Nekünk 2. Baba lesz. És egybe második lány lesz. Kitti Orsolya nevet választottuk.
Nekem első baba lesz :) A nevét még nem tudjuk.
Alexa
Ma voltam eloszor NST-n. Nem tul eros, viszont rendszeres, 3-4 perces fajasaim voltak. Kaptam ra gyogyszert, es holnap delutan ujra be kell bennem NST-re. Ha nem javul, akkor be kell fekudnom, es megprobaljak visszatartani.
Szoritsatok Lanyok, mert meg nagyon korai lenne. 32+3 hetesek vagyunk, 1,9 kg a babam.
Andi
Szorítunk. Minden rendben lesz.
Gabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!