Augusztusra kiirt kismamak, hogy vagytok?
Hanyadik hetben vagytok?
Mikorra vagytok kiirva?
Baba neme?
Hogy erzitek magatokat?
Nagyon orulnek, ha lennenk paran, akik ''osszejarnank'' itt a szulesig, es drukkolnank egymasnak.
(Jo lenne, ha nevvel vagy nick-kel valaszolnatok, hogy konnyebb legyen azonositani egymast.)
Sziasztok.
Remélem mindenki jól van azóta és még egyben :) Mi hétfőn fogunk menni uh-ra majd megírom mi történt velünk.
Hogy bírjátok ezt a változékony időt? Én azt vettem észre, hogy mikor nincs annyira meleg sokkal többet mocorog a babu :)
Alexa
Jajj Lanyok, tegnap megint volt egy par ora, amikor azt hittem, szulok.
Most meg verpottyos volt a vecepapir. Talan a mehszajvarrat vagta meg a mehnyakam a gorcsoknel?
2-re megyek dokihoz. Ennyi izgalmat...
Andi (meg csak 33+3)
Szurkolok. Minden rendben lesz hidd el. De ird meg mi volt. En is ma megyek 32hetes uhra. 4re van idopontom.
Gabi
Sziasztok, megjottem. A doki nem latott semmi rendelleneset. A verpottyok meg eltuntek. Az uh es nst rendben ment.
De irjatok am mindannyian, ha van barmi tunet, valtozas, vagy ha voltatok orvosnal! :)
Én is megjöttem. Minden ok. Már 2400gr a sulya. Még hét. 4 hét mulva nst.
Gabi
Hát nem kicsi. Kislány lettere nagy a súlya. De a lényeg hogy minden ok. És veletek is. Gondoltam is ratok dokihoz menet.
Gabi
Erdekelne ki merre fog szülni?
Gabi
Hogy bírjátok ezt a meleget?
Ki dolgozik még?
Nekem ma volt az utolsó munkanapom, kezdem a szabit, s majd aztán táppénz.
Már ideje volt, ma is alig bírtam hazavánszoroni (hőség+ fáradtság+ lábdagadás).
Lilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!