Augusztusra kiirt kismamak, hogy vagytok?
Hanyadik hetben vagytok?
Mikorra vagytok kiirva?
Baba neme?
Hogy erzitek magatokat?
Nagyon orulnek, ha lennenk paran, akik ''osszejarnank'' itt a szulesig, es drukkolnank egymasnak.
(Jo lenne, ha nevvel vagy nick-kel valaszolnatok, hogy konnyebb legyen azonositani egymast.)
Gratulálok:) raknék fel énis az ikrekről,csak ide nem szívesen max privátban :) Gabi tőled kapok? :)) Puszi nektek:)
Dóri
Persze küldhetek is vagy egy előző posztban raktam fel egy linket. De ha gondolod privátba küldök.
Gabi
Van ket lehetőség. Ha gondoljatok es mivel igy nehanyan összekovácsolódtunk itt lehetne nyitni egy facebook csoportot. Tudom nem mindenkinek van. Ez egy zart csoport lenne csak nehanyunknak. Ha szeretnetek megnyitom. Es itt lathatnank egymás babait ki hogy fejlodik.
Van meg egy masik csoport ami 2015 nyári babák anyukai neven fut. Ez is jo csoport
Gabi
Elküldtem a nevet. Csak privátba hogy aki nem innen van ne lássa nyilvsnosan.
Gabi
Sziasztok,
Nekunk is megszuletett a kislanyunk, szeptember 2-an, csaszarmetszessel. Jol vagyunk, szepen növekszik.
Udv mindenkinek
Erika
Erika gratulalok.
Lányok Alexa jelezte hogy nem lehet megtalálni a facen a csoportot. Kimásolom a linket:
A csoport el es varja a tagokat. Meg is lepődtem hogy nem jelentkeztetek. De ha igy sem irjatok nekem facen:Szegedi Gabriella. Profilomon közösen vagyok a nagylanyommal es a ket lanyom a boritokepem.
Jelentkeztem a csoportba! :)
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!