Augusztusra kiirt kismamak, hogy vagytok?
Hanyadik hetben vagytok?
Mikorra vagytok kiirva?
Baba neme?
Hogy erzitek magatokat?
Nagyon orulnek, ha lennenk paran, akik ''osszejarnank'' itt a szulesig, es drukkolnank egymasnak.
(Jo lenne, ha nevvel vagy nick-kel valaszolnatok, hogy konnyebb legyen azonositani egymast.)
Még egyben vagyunk
Holnap 2. Nst. Már napok óta elhúzódó fájásaim vannak. Hol milyen rendszeresseggel. Bár már nem bánnám ha kint lenne. A császáros hegem majd szétszakad. Varunk és figyelek. Táska indulásra készen. És ti?
Gabi (37+1)
Nekünk még ritkán jönnek jóslófájások amik aránylag hamar el is múlnak. Nagyon lassúnak látszik az idő múlása. A napokban összeraktuk a kiságyát, még egy-két dolgot vásárolunk neki és készen is vagyunk. Remélem hamar eltelik a papíron még 5 hét. Kívánom, hogy te/ti is hamar találkozhassatok a pindurkával.
34+6
Még egyben.
Első NST megvolt (csak 3 órát ültem a váróban), második majd hétfőn. Jóslók jönnek-mennek, a kis hölgy nagyon aktív, én pedig egyre hisztisebb vagyok. Az időjárás kikészít. Vizesedek, 13 kiló pluszt cipelek, ami ugyan nem sok, de a lábamnak igen.
"Még egy kicsit, még egy kicsit" - ezzel kelek, ezzel fekszek, közben meg szaranyának érzem magam, mert gondolom, ha kibújik, még nehezebb lesz, s én már most nyígok. :)
Lilla (36+3)
Szerintem nem vagy szaranya. Mind igy vagyunk mar ebbe a melegbe. A suly az alvas gond. Na meg a felelem es izgatottság hogy minden oke legyen es mindenen tul legyunk. Az első pár het nehéz de belerazodunk. En tudom. En a szoptatastol tartok mert nem ment legutóbb sem. De áldott könnyű csecsemős idoszakunk volt remelem most is szerencsenk lesz. Kitartást mindenkinek.
Gabi
Tul vagyunk az nstn. Minden ok. Baba kb 3300 gr. Külső méhszáj egy ujjnyi de a belső zárt. Várunk türelmesen.
Gabi
Mindenki elcsendesedett. Remélem mindenki rendben van. Ma voltunk nstn. Ami nemnlett haj de fényes kivetelesen, most délután másikra kell menni. Az uhn viszont minden rendben. Ugyhogy nem tudom meddig huzzuk.
Gabi (38 het)
Sziasztok
5 het nyaralas utan nemreg erkeztunk haza. Remelem mindenki jol van.
Andi,
Gratulalok a kisfiadhoz, mar biztos otthon vagytok. Minden rendben veletek? Altatasban csinaltak a csaszart, vagy ebren voltal? Mekkora a kisfiad es mi lett a neve?
Erika, 35 hetes
Sziasztok! :) Megszülettek az ikreim július 26.-án:) Egészségesek jól vannak, de előtte 17 napig élveztük a koraszülött osztályt :) Kitartást nektek:)
Dóri
Gratulalunk és örülünk hogy jol vagytok. Kitartast nektek. És jó egészséget. Azert egy képpel örvendeztessetek meg.
Mi még huzzuk, az en lanyom élvezi a klímát bent. Gabi 38+3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!