Augusztusra kiirt kismamak, hogy vagytok?
Hanyadik hetben vagytok?
Mikorra vagytok kiirva?
Baba neme?
Hogy erzitek magatokat?
Nagyon orulnek, ha lennenk paran, akik ''osszejarnank'' itt a szulesig, es drukkolnank egymasnak.
(Jo lenne, ha nevvel vagy nick-kel valaszolnatok, hogy konnyebb legyen azonositani egymast.)
Sziasztok! Hát én nemrég értem haza a kórházból, beindultak a fájások de sikerült visszatartartani a két lányzót:) egy hetet voltam bent de maga volt a pokol. Ennyi helyen még sose szúrtak meg.a meleget nem bírom, hisztis vagyok nagyon :))) ti hogy bírjatok? A kelengye kész kivéve a rucikat. A szoba meg festés alatt :)) sok a joslo és egyre jobban fáj, lassan magnéziumon élek :D Menni már nagyon nem tudok mindkét csaj 2 kg felett van :D Szerintetek gáz ha azt kívánom bár csak kint lennének már? Csak én viselem ennyire rosszul ? Ti hogy vagytok vele?
Dóri (34+5)
Dori, gondolj arra, hogy minden egyes nappal, amit a pocidban toltenek el a csajok, egyre erosebbek lesznek, es elobb viheted haza oket.
Lassan 35 hetesek lesztek, szoval, ha megszuletnenek, akkor papiron meg koraszulottek lennenek, de mar nem kellene nekik szonda sem a lelegzeshez, sem az eveshez, viszont kellene meg az inkubator, hogy melegen tartsa oket, mert meg nem olyan kis hurkasak, es meg nem 100% a hohaztartasuk.
Gondolj arra, hogy milyen jo, hogy a te tested tartja oket melegen, es nem egy 'akvarium'.
Kicsit meg tarts ki! :)
Andi 36+3
Dori. Kitartast. Tudom nem egyszerű de mint Andi is írta minden nappal többet fejlődnek. Nekem ez jár a fejembe. En ugy vagyok vele a 37. Hétig huzzuk ki. És minden ok. Most se lenne baj de ez a baba érdeke. Amugy sogornomek is ikrek. Es 41 hétre szulettek majdnem 3-3kiloval. Tehat hajrá. Még ket es fel hetet ha bent toltenek akkor pont időbe lesztek. Ha megszületnek úgyis sok dolgod lesz. Egy baba se kis munka kettő meg pláne. Élvezd a mocorgasukat. De tudom néha én is varom a végét.
Gabi (35+1)
Andi. Akkor mar csak bő két het es túl leszel rajta. Nekem a csaszaromkor időm sem volt felfogni. Tul estem rajta.
Már kimosva ki lett. Hamar szárad a ruha. Mostmar a vasalás maradt. Baldahint elővettem és az apróságokat. Mostmár csak össze kell rakni a dolgolat. Tegnap a babaoocsink is megjött. A nagylanyom egész nap sundorgott körülötte.
Mostmár lassacskán csak a lakója hiányzik a holmiknak.
Gabi (35+1)
Akkor tényleg nem sok. Mi még húzzuk. De nagyon aktiv. Délután megint volt egy kis jósló. De lehet csak a pakolgatas hozta meg.
Gabi
Halisten elmult hamar. A pihenés nem egyszerű egy 3éves melett de igyekszem. A fekvés nalam csak előhozza inkább a fotelben elnyúlás segit igy könnyebb. Na meg látom mit ugykodik a gyerkőc. Majd csak kihúzzuk már. Este megvaltas egy kis hűvös es egy alvo gyerek. 😉
Nektek is jó pihenest es hűsölést ebbe a melegbe.Gabi
Koszi Gabi. :)
Lanyok, intim tema:
ki hogy all a folyassal?
Egesz terhesseg alatt minimalis suru folyasom volt, de kb. 2 hete bo, vizes folyasom van. (Szintelen, szagtalan.) Mar az intimbetet nem eleg, mert sokszor mellefolyik. A laboreredmeny nem mutatott semmilyen fertozest.
Ti mit tapasztaltok?
A 28. Hét környékén volt 2hetig. Most jelenleg nincs. De ha nem talaltak fertőzést ne aggódj. Szerintem teljesen normalis. De egy orvos pontosabbat mond.
Gabi (35+2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!