Augusztusra kiirt kismamak, hogy vagytok?
Hanyadik hetben vagytok?
Mikorra vagytok kiirva?
Baba neme?
Hogy erzitek magatokat?
Nagyon orulnek, ha lennenk paran, akik ''osszejarnank'' itt a szulesig, es drukkolnank egymasnak.
(Jo lenne, ha nevvel vagy nick-kel valaszolnatok, hogy konnyebb legyen azonositani egymast.)
Mi csak 24-én megyünk CTG-re addig itthon próbáljuk kibírni a nagy meleget kisebb kinti sétákkal.
Gratulálok az ikrekhez. Mennyivel születek meg? Egy képet kíváncsian megnéznénk róluk. Én is nagyon várom már a találkozást a manóval. :)
35+6
Köszi. Igyekszunk. Holnap pár napra be kell feküdnöm a klinika kenyelmebe mst megfigyelesre
Nem tökéletes egyik sem igy most élvezhetem a magyar egeszegugyet.
Gabi
Alexa, 47 cm es 3370 gr volt.
Azota 3 hetes lett es 4 kilo.
Dori, gratulalok!!! :)
Drukkolok mindenkinek.
Andi
Gratulálok mindenkinek akinek már meglett a pici babája. :) Nekünk 21 nap van hátra a kiírt időpontig. Remélem hamar elmegy ez az idő és mi is nemsokára babázhatunk. Kik vannak még 2in1-ben? :)
37+1
Gabi, nyomjaaaaad!!! :)
Drukk mindenkinek tovabbra is.
Mi lassan 4 hetesek leszunk, es zero alvas van...
Nem rajtam mulik. Minden rendben megy és lusti kibújni. Napról napra nehezebb. Már 4kg felett jarunk.
Gabi
Sziasztok!
38+3-ra 08.19-en megszületett a kislányunk. 3300 g és 49 cm. Nehéz szülés volt. Ma jöhettünk haza. Próbálunk pihenni.
"Lilla" (I)
Gratulálok. Én ma voltam CTG-n és innentől hetente figyelnek. Nem sok jele volt, hogy jönni szeretne a napokban. Azt kell, hogy mondjam egész jól bírom ezt a visszaszámlálást is még.
37+4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!